Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Toy Joy Funky Massager Klitoris Vibrator var 1

Oversigt

Funky Mini Massager er den ideelle lille vibrator til dig, der skal prøve de fantastiske vibrationer for første gang.

Den har 4 forskellige udskiftelige stimulations tipper. Den er nem at styre via en simpel drejefunktion, hvor du skal dreje på bunden for on/off. Selve vibratoren har en blød overflade, og den er 100 % vandtæt.

Ta´ den med i bruseren og oplev de dejlige vibrationer.

Vibratoren bruger 1 stk. AA-batteri, der skal tilkøbes.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Orgasme hver gang!
Vanessa - 12. dec. 2018
Den er lille og lækker materialet. Kan bruges i badet også. Brugte kun 2x af de forskellige hoveder, fordi de andre føltes ubehageligt på klitoris. Jeg fik fik orgasme hver gang, så den gør dit arbejde! Efter et års tid, virker den ikke nu, og kan ikke finde ud af hvorfor. Har ikke gidet at sende den retur for 80,-
Ikke den samme som den originale. Mangler dybde
Anita - 2. jun. 2017
Denne fine vibrator har desværre ikke den dybe rumlen som findes i originalen. Man kan godt mærke den kører noget hurtigere og ikke har den samme tyngde i den lille vægt inde i motoren. Den er fin og lækker i materialet ... ellers ikke noget at udsætte, bare at vibrationen ikke er "Wand" agtig, men mere "RocksOff" lignende
Lækker vibrator til onani
Fiona - 29. mar. 2016
Dette er en utroligt lækker vibrator! Dejlige vibrationer, 100% orgasmegaranti og nem at have med på farten! Det eneste minus er at den larmer utroligt meget, så meget at det forstyrrer hvis man vil bruge den sammen med en partner. Hvis dette ikke er tilfældet er den helt perfekt!
God til prisen
LiLi - 12. jun. 2014
"Funky Massager" er et rigtig godt produkt til prisen. Materialet er lækker at røre ved, og med de kraftige vibrationer er der helt klart orgasmegaranti. Produktet betjenes ved at dreje pilen på underdelen mellem open, off og on. Dog sidder de tre så tæt, at især off er svær at ramme. Enten er vibratoren tændt eller også er den skilt i to dele. Det skal dog siges, at dette ikke er et stort problem, da den er nem at samle. Desværre er “Funky Massager" langt fra lydsvag. Den er fin til hygge med sig selv under dynen. Men skal partneren med (og kunne se hvad han laver) foregår det oven på dynen, og der tager larmen fokus fra ens partner og de dejlige vibrationer. Alt i alt er jeg godt tilfreds med købet, trods de små minusser, får man faktisk et rigtig godt produkt for pengene.
Lille og hidsig
Vivi - 27. may. 2013
Hurtige og vedvarende vibrationer. Den er nem, lille og handy. Lige til at tage med. Vibrationerne er lidt for hurtige til min smag, men de er ganske effektive. Lidt dybere vibrationer ville have givet fuld hus i stjerner.
Langt bedre end forventet!!
Nadia - 14. feb. 2013
Man ser denne lille fine vibrator, som ikke ser ud af meget. Jeg havde derfor ikke mange forventninger, men jeg tog meget fejl. Jeg er meget glad for, at jeg gav den en chance. Den er billig, effektiv og en perfekt størrelse til at have med sig eller til at bruge sammen med en partner. Den kunne ligne billig plastik på billederne, men den var faktisk utrolig lækker i sin kvalitet. Den er ikke særlig larmende, hvilket er skønt, når nu den giver dejlige vibrationer alligevel. Leder man efter en lille fin, men effektiv vibrator, så det denne her man skal købe :)
JA TAK!!!
Mette - 3. jan. 2013
Jeg prøvede den lille fætter for første gang for mere end 10 år siden, og jeg elsker den stadig! Den er perfekt til klitorisorgasmer. Hos mig er der 100% orgasmegaranti, og jeg er ikke typen, der får orgasme af hvad som helst. Jeg foretrækker den rundede hætte til brug på klitoris, men skal man fx bruge den til at pirre brystvorter, er de andre også glimrende. Kraftfuldheden af vibrationerne hænger i høj grad sammen med batteriet. Er det nyt, er der MEGET knald på! Eneste anke er, at kliksystemet til at tænde/slukke/åbne med, gør, at materialet bliver slidt. Men til den pris er det alligevel et RIGTIG godt køb, og når den ikke kan mere, køber man bare en ny :-)
Handy sag
e.k. - 3. oct. 2012
Nem at betjene og få placeret rette sted, hvor den konstante vibrationsrytme bygger op til det ønskede resultat. Nem rengøring. Kan anbefales, både til hjemme- og rejsebrug. Ikke afprøvet i vand.
Orgasmegaranti til en overkommelig pris
Anonymous - 13. mar. 2024
Køb den! Vibrerer kraftigt og godt med forskellige dyser (jeg bruger dog kun én). Til prisen er den super. Lyder lidt højt, men ikke så det forstyrrer. Følger altid med.
Maskinoversat fra sinful.se
Orgasme-garanti!
Anonymous - 13. mar. 2024
En prisvenlig vibrator med stærke vibrationer, der altid fører til orgasme! Sjov med forskellige brudbare spidser, der giver forskellige oplevelser. Dette produkt er meget mere støjsvagt end andre vibratorer, hvilket er et stort plus. Lidt svær at bruge med én hånd til at tænde og slukke, men det er ikke noget stort problem. Brug en glidecreme for at få en endnu stærkere oplevelse. Anbefaler virkelig dette produkt!
Maskinoversat fra sinful.se

Toy Joy Funky Massager Klitoris Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS