TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Toy Joy Power Plug Prostata Stimulator var 1

Toy Joy Power Plug Prostata Stimulator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Toy Joy Power Plug Prostata Stimulator er specielt velegnet til øvede og erfarne brugere indenfor prostata stimulation. 

Power Plug Prostata Stimulator har en stor fyldig form, som giver en kraftig massage op imod prostata, i takt med din ringmuskels naturlige sammentrækninger. Du kan både nyde prostata stimulatoren alene og sammen med en partner. 

Power Plug har et vinklet skaft, der giver mulighed for en god bevægelighed og for direkte kontakt med prostata. Prostata stimulatoren er lavet i hård plast, der har den fasthed, der skal til, for at du kan opnå dybe og kraftige prostata orgasmer. For at sikre dig endnu større stimulation og nydelse, har Power Plug en todelt fod, hvis ene fungere som håndtag og hvis anden ende stimulerer mellemkødet. De nerver, der styrer din rejsning, orgasme og udløsning mødes nemlig i dette område.

Vi anbefaler, at du bruger en god silikonebaseret glidecreme sammen med Power Plug Prostata Stimulator for at få en endnu bedre og mere glidende oplevelse. Prostata massagen kommer kun til sin ret, hvis der bliver brugt godt med glidecreme. 

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS