Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Toyz4lovers Real Rapture Jelly Dildo 21 cm var 1

Toyz4lovers Real Rapture Jelly Dildo 21 cm

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

På jagt efter en god round dildo i naturlig størrelse?

Med en diameter på 4,5 cm, en indførbar længde på 18 cm og stimulerende detaljer har Real Rapture Jelly dildoen potentialet til at blive din bedste legekammerat.

Fremstillet i særligt udviklet Jelly PVC, der har en blød overflade og stadig er tilpas hård til at give målrettet nydelse.

Sammen med det fleksible materiale bidrager det markerede penishoved og de tydelige årer til den naturtro følelse, hvad end du benytter dildoen analt eller vaginalt.

Med særligt pirrende struktur på roden for ekstra stimulering, når den føres i bund.

Sæt den store sugekop fast og brug den lækre dildo håndfrit til fræk solo-hygge eller invitér din partner med og eksperimentér med den til forspil eller i jeres yndlingsharness.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Købt som overraskelse
And - 16. dec. 2021
Købte denne som en overraskelse til min kæreste. Den har ca. samme størrelse som mig, men da jeg brugte denne, kunne man virkelig mærke at "han" ramte de rigtige steder. Det er vores første dildo, og den har allerede en fast plads i sengen ;) Den er dejlig blød
Godt produkt
Sofie - 2. jul. 2021
Godt og dejligt produkt
Realistisk men lidt sjusket.
Alice - 28. dec. 2019
Lever op til forventningen til stųrrelse. Kunne muligvis have vęret lidt tykkere. Ret solid, men lidt for fleksibel til min smag. Ulempen er, at sugekoppen ikke har styrken til at holde dildoen oppe; det hjęlper helt sikkert at holde den på plads, hvis du står med den mod vęggen.
0
Meget fleksibel
Anonymous - 12. jun. 2021
Fleksibel og responsiv dildo, føles god og skånsom i brug. Flot at se på. Materialet virker lidt skrøbeligt, kan måske ikke tåle meget hårdhændet behandling. Men det er forståeligt, da den er blødere. Jeg kan anbefale den, jeg smed den forrige, hårdere dildo i skraldespanden efter at have prøvet denne :)
Maskinoversat fra sinful.fi
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS