TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Toyz4lovers Real Rapture Jelly Dildo 28 cm var 1

Toyz4lovers Real Rapture Jelly Dildo 28 cm

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Dem, som siger størrelsen ikke betyder noget, kender vist ikke den potente og realistiske Real Rapture Jelly Dildo fra Toyz4lovers.

Med en længde på hele 28 cm og en god fylde giver den imponerende dildo dig oplevelsen af at blive fyldt optimalt ud og er mest velegnet til dig, som har erfaring med dildo leg.

Fremstillet i lækkert, fleksibelt jelly materiale, der har en blød overflade og stadig er tilpas hård til at give målrettet stimulation.

Dejlige faste kugler, stort markeret penishoved og livagtige detaljer bidrager til den realistiske følelse, hvad end du benytter Real Rapture analt eller vaginalt.

Sæt den store sugekop fast og brug den håndfrit til fræk solo-hygge eller invitér din partner med og eksperimentér med den yderst potente dildo i jeres yndlingsharness.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS