TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Tracy's Dog Alpha G-punkts Suction Rabbit Vibrator var 1

Tracy's Dog Alpha G-punkts Suction Rabbit Vibrator

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

449,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Der er en grund til, at Alfaen er lederen af flokken. Denne fantastiske 3-i-1 vibrator fra Tracy's Dog forkæler dig med indre vibrationer og skønne sugende fornemmelser på G-punktet samt svimlende klitorisstimulationer. Bland dem præcis som du vil, da alle funktionerne kan bruges uafhængigt af hinanden.

Denne silikone beklædte skønhed føles fløjsblød, og når først du påfører en god mængde vandbaseret glidecreme, vil det let kurvet skaft glide let ind. Du har 14 cm i indførbar længde at lege med, og sugehullet er ca 6 cm fra basen, så du har rig mulighed for at finde det sted, hvor det føles allerbedst.

Leg dig igennem de 7 vibrationsindstillinger i både skaftet og klitoris stimulatoren samt 7 sugeindstillinger i skaftet for at finde den helt perfekte kombination der får din krop til at sitre. Alle tre funktioner har deres egen knap på håndtaget.

Vibratoren er vandtæt, så du kan rengøre den med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøsj rengøring. Oplad den via det medfølgende magnetiske USB kabel.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS