Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Tracy's Dog Butterfly Vibrator var 1

Tracy's Dog Butterfly Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Ønsker du både indre og ydre stimulationer? Så er denne Butterfly Vibrator fra Tracy's Dog lige noget for dig.

Vibratoren giver en 2 i 1 orgasme oplevelse ved både at stimulere dit G-punkt og forkæle dit klitoris område på en og samme tid.

Den er fremstillet i medicinsk silikone med en fløjsblød overflade. Vibratoren har et pirrende bølge design langs skaftet samt en kurvet, ergonomisk form, så dit G-punkt rammes lige der, hvor det føles bedst. Nederst sidder sommerfuglen, der er en fast flade med små, fleksible flapper, der bevæger sig i takt med vibrationerne.

Vibratoren har 10 rumlende vibrations indstillinger, som både kan styres på selve vibratoren eller via den medfølgende fjernbetjening. Den er især ideel til hed leg, hvor din partner bestemmer, hvordan du skal forkæles. Du kan sagtens have Butterfly Vibratoren siddende mens du er ude i offentligheden uden at vække opsigt.

Den er vandtæt og genopladelig via det medfølgende USB-kabel for ubegrænset leg. Den medfølgende opbevaringspose gør det nemt altid at have skøn nydelse med på farten.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS