TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Tracy's Dog Carl Vibrating Butt Plug var 1

Tracy's Dog Carl Vibrating Butt Plug

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Hils på Carl fra Tracy´s Dog - en potent anal plug med 10 frække vibrationer, som vil forkæle dig analt præcis, som du fortjener.

Carl stimulerer din anus på to forskellige måder. I pluggens hals sidder nemlig rækker af roterende perler, som pirrer din åbning på næsten samme måde som en legesyg tunge. Den frække rimming fornemmelse kan din partner kontrollere med den trådløse fjernbetjening fra en afstand på op til 10 meter.

Inden du skal nyde den fyldige fornemmelse, er det en god idé at smøre Carl ind i en vandbaseret anal glidecreme, så indføringen gøres så nem og behagelig som muligt. Hans størrelse gør ham til et oplagt valg, når du allerede har lidt erfaring med anale lege.

Rengør din nye ven med varmt vand og mild sæbe eller brug en sexlegetøjsrens efter hvert brug for at sikre en god hygiejne.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS