Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Tracy's Dog Carl Vibrating Butt Plug var 1

Tracy's Dog Carl Vibrating Butt Plug

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Hils på Carl fra Tracy´s Dog - en potent anal plug med 10 frække vibrationer, som vil forkæle dig analt præcis, som du fortjener.

Carl stimulerer din anus på to forskellige måder. I pluggens hals sidder nemlig rækker af roterende perler, som pirrer din åbning på næsten samme måde som en legesyg tunge. Den frække rimming fornemmelse kan din partner kontrollere med den trådløse fjernbetjening fra en afstand på op til 10 meter.

Inden du skal nyde den fyldige fornemmelse, er det en god idé at smøre Carl ind i en vandbaseret anal glidecreme, så indføringen gøres så nem og behagelig som muligt. Hans størrelse gør ham til et oplagt valg, når du allerede har lidt erfaring med anale lege.

Rengør din nye ven med varmt vand og mild sæbe eller brug en sexlegetøjsrens efter hvert brug for at sikre en god hygiejne.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Mmm
Hr fri leg - 11. oct. 2022
Fantastisk køb !! Anbefales helt sikkert til den eventyrlystne og liderlige person der overvejer at købe dette produkt ! Kvinde eller mand så kan du/i se frem til et lækkert stykke legetøj. Tilpas kraftig og variererne vibration, der ikke så meget forskel her fra andre vibrerende produkter. Kugle funktionen derimod er en stor fornøjelse!! OBS anbefales til øvede da den har en beskeden størrelse
Ok
Ukendt - 13. mar. 2022
Den er meget lang af en Butt plug. Gør faktisk lidt ondt når den rammer vægen, og gør det helt umuligt at sidde ned
Stor og god, pengene værd
Anonymous - 13. mar. 2024
Tog lidt tid at få ind, men passer godt. Utroligt rart med "rimfunktionen", men den kan være lidt "støjende" ved vibrationen af selve stikket. Kan varmt anbefales, godt køb (købt for 429 kr. på udsalg).
Maskinoversat fra sinful.no
Anbefal
Anonymous - 13. mar. 2024
Meget godt stik til prisen. Skal varmes lidt op, men derefter sidder den rigtig godt. Kan have den på i flere timer.
Maskinoversat fra sinful.no
Nydelse for alle pengene
Anonymous - 13. mar. 2024
Som der står i beskrivelsen, er den beregnet til lidt mere erfarne brugere. Fem centimeter tyk lyder ikke af meget, men på trods af den glatte silikoneoverflade kræver det et hurtigt og afslappet øjeblik at få den på plads, og man skal helst varme op med en mindre først. Materialet er elastisk, men ikke blødt. Skridsikkerheden er god på overfladen. Tålmodighed vil blive belønnet, når denne enhed kærtegner dig på måder, du aldrig havde forestillet dig. Størrelsen er helt rigtig, og trykket på prostata er meget behageligt. Designet sikrer, at stiften bliver siddende, så længe du ønsker det, og den brede base holder den også på plads, så du ikke behøver at bekymre dig om, at den glider ind. Basens design gør, at du kan gå uden at gnide mod den. Betjeningen er nem med fjernbetjeningen, og vibrationerne er stærke nok. Perlerne på stilken vil tage pusten fra dig!
Maskinoversat fra sinful.fi
For stor
Anonymous - 13. mar. 2024
Fantastisk anustappi, meget godt materiale og fine farveindstillinger .... men for stor, ingen måde jeg kan passe i det, så et dårligt køb, penge spildt.
Maskinoversat fra sinful.fi
Et fantastisk produkt
Anonymous - 13. mar. 2024
Produktet er af virkelig høj kvalitet og føles godt på numsen. Perlerne er en dejlig tilføjelse, selvom de mister deres kraft i visse positioner, hvilket bremser rotationen. Størrelsen er faktisk ret stor: personligt elsker jeg den, men ikke alle vil passe uden øvelse.
Maskinoversat fra sinful.fi
De dødes ædelhed
Anonymous - 13. mar. 2024
Meget godt lavet og med en dejlig blød overflade. Men jeg må indrømme, at størrelsen overraskede mig. Den her glider ikke bare ind, den skal virkelig varmes op. Når den endelig er på plads, føles den ret fuld, men på en god måde. I stedet for den grundlæggende rysten, ville en lille pendulbevægelse have været bedre. Personligt bruger jeg kun den vibrerende virkning af perlerne ved roden, som er ret fantastisk. Det er meget bedre til at bringe dig til toppen af orgasmen end bare vibrationsfunktionen. I øjeblikket er det nummer et legetøj for mig.
Maskinoversat fra sinful.fi
nål
Anonymous - 13. mar. 2024
Et flot produkt. Den gik ikke ind første gang, men anden gang gik den ind. Vibrationerne burde være meget kraftigere for enden af stiften.
Maskinoversat fra sinful.fi
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS