TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Tracy's Dog Craybit Rabbit Vibrator var 1

Tracy's Dog Craybit Rabbit Vibrator

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

449,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Fra A til G og faktisk også til K(litoris), er det let som 1 2 3 at ramme! Med 15 vibrationshastigheder og mønstre giver Craybit rabbit vibrator fra Tracy's Dog A-punktet, klitoris og G-punktet al den opmærksomhed, de fortjener.

Denne skinnende pleaser har hele 15 hastigheder og mønstre takket være 3 separate motorer! En til klitoris, en til G-punktet og en til A-punktet. Begynd eventyret ved at pirre brystvorterne, vulvaen eller mellemkødet. Fortsæt med at udforske alle dine indre skatte med den pæreformede, buede spids, mens du skifter igennem de forskellige vibrationer.

Uanset hvor du du får lyst, kan denne stimulerende fornemmelse komme med dig takket være det vandtætte design. Gå på solo-udforskning i brusebadet, eller hold en privat poolfest - denne silikone skønhed gør det hele. For de mere trænede booty-troppers kan den bruges analt, mens den klit-elskende del forkæler skamlæber eller kugler.

Når alle er blevet tilfredsstillet, skal du rengøre dit legetøj med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjs rengøring for god hygiejne.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS