TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Tracy's Dog Dolphamine Klitoris Stimulator var 1

Tracy's Dog Dolphamine Klitoris Stimulator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Dobbelt så meget fornøjelse, betyder dobbelt så meget sjov! Din klitoris kommer til at bukke og neje af taknemmelighed, så snart denne Dolphamine sugevibrationer med dobbelt-funktion fra Tracy's Dog flytter ind. Den er designet efter en delfin, så den ligger perfekt i din hånd og så har den ikke bare en, men to måder at forkæle din klit på. Endorfinerne kommer helt sikkert til at boble over. 

Med to motorer, 10 vibrationsindstillinger og 7 forskellige pulseringer, kan denne silkebløde silikone cutie sørge for, at du når klimaks med pulseringerne fra sugehovedet eller det let skilte næb, som kan brumme dig direkte i mål. 

Den vandtætte svømmer går gerne med i bad. Derudover følger den dig gerne i den fine medfølgende opbevaringspose. Kom en smule vandbaseret glidecreme på spidsen og giv dig helt hen til nydelse. Tilføj en partner til legen med masser af stimulationsmuligheder for både brystvorter og penishoved. 

Den er super nem at oplade med det medfølgende USB kabel. Vask din nye favorit med varmt vand og mild sæbe eller en sexlegetøjsrens for god hygiejne. 

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS