TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Spar 30%
Tracy's Dog Klitoris Stimulator og G-punkts Vibrator var 1

Tracy's Dog Klitoris Stimulator og G-punkts Vibrator

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

489,00 kr.342,30 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Tracy's Dog Klitoris Stimulator og G-punkts vibrator forener alt det du skal bruge til ultimativ intim nydelse i bare ét produkt. 

På det brede hoved finder du den skønne klitoris stimulator, som forkæler klitoris med lækre pulserende bølger. Bølgerne forplanter sig i hele dit klitoris organ, og du vil opleve en dyb og meget intens stimulation. For flere kvinder betyder det talrige orgasmer i streg.

Hætten kan tages af, og under hætten med sugehovedet, gemmer der sig faktisk en helt anden type stimulation. Det lille runde område leverer nemlig rytmiske tryk. Holder du det mod din klitoris, føles det meget lig en lystig finger, der trommer mod dit lille nydelsespunkt.

Det runde hoved har 10 pulserende intensiteter, du kan vælge imellem.

Det kurvede skaft i bunden er derimod lavet med dit G-punkt for øje. Skaftet er udformet, så det målrettet rammer G-punktet med skønne vibrationer. Vibratordelen prydes af rillede forhøjninger, som bidrager til en øget stimulation, når du leger. Der er 10 vibrationsmønstre, du kan lege dig igennem.

Tracy's Dog Klitoris Stimulator og G-punkts vibrator er både vandtæt og genopladelig, så du aldrig skal føle dig begrænset i din solosjov.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS