Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Tracy's Dog Sam Pussy Masturbator var 1

Tracy's Dog Sam Pussy Masturbator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Du skal ikke snydes for en realistisk fornemmelse, selvom du flyver solo, og det sørger Tracy's Dog Sam Pussy Masturbator for. Med en detaljeret og livagtig åbning og en kompleks indre struktur for intens stimulation vil du komme igen og igen.

Når du skruer låget af det subtile ydre, bliver du mødt af en naturtro vaginal åbning med bløde kønslæber. Forkæl dem med en god mængde vandbaseret glidecreme, så det føles vådt og velkomment, når du trænger ind.

Når du først er indenfor, forkæles du af sleevets stimulerende struktur. Og hvis det ikke er nok, så slå vakuum funktionen til for en ultra ophidensende sugende effekt.

Rengør din masturbator med varmt vand og mild sæbe efter brug. Lad den lufttørre og brug derefter en plejende pulver for at bevare materialet bedst muligt.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kanon
Holmee - 13. dec. 2022
Virkelig lækkert produkt vildt stimulerende
God og dejlig blød som i virkeligheden
Alf - 1. dec. 2022
Elsker den
Fint produkt til pengene
Patrick - 31. oct. 2022
Jeg har før prøvet de noget dyrere flashlight, de er mere pirrende og mere realistisk at se på. Men prisen taget i betragtning er det et godt produkt og man når i mål, jeg nyder at bruge den.
Super lækkert til en alene stund
Mr 77 - 25. aug. 2022
Helt klart et 10 tal
God, til en billig pris
Andy - 12. aug. 2022
Ift. prisen er den mega dejlig. Materialet kunne godt være bedre, men så skal man nok købe en dyrere.
God erstatning for den ægte vare
Hansom - 6. feb. 2022
En ophidsende erstatning for den ægte vare, som lystent suger ens udløsninger til sig. Den er frækt stram og stimulerende og virkeligt dejlig at komme i. Der skal dog bruges godt med glidecreme, og rengøringen bagefter tager lidt tid.
Tjaa
KH - 2. feb. 2022
Dette var første gang jeg har prøvet denne slags. Jeg må indrømme at jeg havde håbet på noget andet. Kvaliteten er som så, ok. Men det føles meget stor og uhandy generelt. Det er noget af en klods at sidde med. Den larmer også ret meget under brug. Følsen under brug er god, og den er nem at rengøre. Suge effekten synes jeg ikke rigtig er der, og ved lukket tilstand fiser luften ud, bare med endnu mere larm. Havde håbet på en bedre oplevelse...
Fantastisk godt produkt
New guy - 2. dec. 2021
Jeg må indrømme, jeg var skeptisk ved at prøve en fleshlight for første gang. Virkelig god pris og en fantastisk følelse når du kommer ind i den. Kvaliteten er meget realistisk og teksturen indeni rammer plet på den ægte vare. Specielt når du kommer helt i bund i den føles det helt fantastisk. Der er dog nogle små “kosmetiske” fejl på den jeg modtog. Der var nogle meget små revner/flænger i åbningen, men ikke noget man kan føle. Om dette kommer af støbningsprocessen ved jeg ikke. Den blev taget meget godt imod af konen og jeg, hun syntes det er super frækt at se mig penetrere noget “fremmed” uden at vi har en 3. person med i legen. Vil klart anbefale den til enhver der kunne tænke sig at prøve et fleshlight. Thumbs up her fra.
Meget meget ægte
Claus - 23. nov. 2021
Wow direkte sindssyg at den her tissekone kan være så naturtro ægte , så skal lige love for at jeg kom rigtig rigtig hurtigt de første par gange haha OMG den her tissekone er ubeskrivelig vidunderlig
Fantastisk
Anonymous - 13. mar. 2024
Meget realistisk både indvendigt og udvendigt. Måske lidt for blød til dem, der kan lide meget stimulation Koppen er lavet af et lidt blødere materiale end Fleshlight, men virker ret luksuriøs.
Maskinoversat fra sinful.no
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS