TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Tracy's Dog Sam Pussy Masturbator var 1

Tracy's Dog Sam Pussy Masturbator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Du skal ikke snydes for en realistisk fornemmelse, selvom du flyver solo, og det sørger Tracy's Dog Sam Pussy Masturbator for. Med en detaljeret og livagtig åbning og en kompleks indre struktur for intens stimulation vil du komme igen og igen.

Når du skruer låget af det subtile ydre, bliver du mødt af en naturtro vaginal åbning med bløde kønslæber. Forkæl dem med en god mængde vandbaseret glidecreme, så det føles vådt og velkomment, når du trænger ind.

Når du først er indenfor, forkæles du af sleevets stimulerende struktur. Og hvis det ikke er nok, så slå vakuum funktionen til for en ultra ophidensende sugende effekt.

Rengør din masturbator med varmt vand og mild sæbe efter brug. Lad den lufttørre og brug derefter en plejende pulver for at bevare materialet bedst muligt.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS