TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Tracy's Dog Vibrerende Thrusting Dildo var 1

Tracy's Dog Vibrerende Thrusting Dildo

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Hvis du er humør til nogle frække, pulserende bevægelser, så er Tracy's Dog Vibrerende Thrusting Dildo lige, hvad du mangler i natskuffen.

Den livagtige dildo byder på en 'thrusting' funktion, som nærmest dunker og vil sende dig helt op på tåspidserne.  Smør denne G-punktselskende herre ind i vandbaseret glidecreme og leg dig gennem de 4 thrusting indstillinger og 3 vibrations mønstre.

Med detaljerede årer langs skaftet, markeret penishoved og kugler føles dildoen næsten som den ægte vare. Og tøv ikke med at introducere din partner for din nye ven. Du kan nemlig bruge den i et harness med en O-ring på ca. 3,5 cm i diameter eller overlade kontrollen fuldstændig ved hjælp af den lille fjernbetjening.

Foretrækker du at have hænderne fri til at forkæle andre steder, så kan du gøre brug af den kraftige sugekop og nyde dildoen på glatte overflader som eksempelvis fliserne i badet. Den er nemlig også vandtæt og altid frisk på våde eventyr.

Brug varmt vand og mild sæbe til at rengøre den efter brug eller prøv en effektiv sexlegetøjsrens.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS