Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Tracy's Dog Wand Vibrator med 3 Slags Tilbehør var 1

Tracy's Dog Wand Vibrator med 3 Slags Tilbehør

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Man siger, at to hoveder tænker bedre end et. Og Tracy's Dog har tilføjet endnu et hoved for at være HELT sikre på at have tænkt alt igennem, når du forkæles af deres Wand Vibrator med 5 vibrations mønstre, 3 hastigheder og 3 forskellige slags tilbehør.

Den elegante sorte wand kan sagtens nydes, som den er og er eksempelvis perfekt til ømme skuldre, som har brug for en afslappende behandling. Og når du så alligevel er helt afslappet, er det den oplagte anledning til at udforske de tre slags tilbehør i silikone. Du vælger selv, om du vil forkæle klitoris med det scepter lignende hoved eller om du vil nyde dobbelt stimulation fra den legesyge rabbit. Er du mere i humør til anale eventyr, så vælg de pirrende anal kugler i stedet.

Wand vibratoren er både trådløs og vandtæt, så du kan faktisk nyde den hvor som helst og når som helst. Rengør den med varmt vand og mild sæbe eller en sexlegetøjsrens, så du altid er klar til næste forkælelse.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Rigtig god.
M - 21. dec. 2021
Kan GODT anbefales
Massere vibration for pengene
S og C - 21. dec. 2021
Et vildt godt produkt til prisen. Kombineret med det forskellige tilbehør er der massere mulighed for at leje.
Massere vibration for pengene
S og C - 21. dec. 2021
Et vildt godt produkt til prisen. Kombineret med det forskellige tilbehør er der massere mulighed for at leje.
Wowser!
Anonymous - 12. jan. 2021
Da jeg købte den, var min kone skeptisk, og da hun åbnede den, var størrelsen lidt afskrækkende, men da hun først tændte den og kom i gang, var hun solgt - den var lidt for kraftig til at begynde med, og tingene skete meget hurtigt for hende. Hun er mere i harmoni med den nu og har endda også købt en til en veninde - bedre anbefaling kan man ikke få! I stedet for at føle mig udenfor købte jeg et kompatibelt hoved, der giver mig mandefornøjelse, så dette er et stykke legetøj, vi virkelig kan dele!
Maskinoversat fra sinful.co.uk
God grundvæg
Anonymous - 12. jun. 2021
En god basispind, som du kan tage med dig, når du spiller. Kvalitetsmateriale og nemme kontrolknapper. Ikke den stærkeste vibration, du kan finde på markedet, men med det basale kommer du langt. Hvis dit mål er at finde en stav til tvungen orcs/dom leg, så er noget mere kraftfuldt stadig værd at gå på jagt efter. Medmindre du har en følsom sub i vejen, er tilføjelserne ok, vibrationerne transmitteres godt. Stille og høj kvalitet grundlæggende fyr. God kvalitet til prisen.
Maskinoversat fra sinful.fi
Tracys hundevæg
Anonymous - 12. feb. 2021
Jeg? Det
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS