TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Tracy's Dog Wand Vibrator med 3 Slags Tilbehør var 1

Tracy's Dog Wand Vibrator med 3 Slags Tilbehør

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Man siger, at to hoveder tænker bedre end et. Og Tracy's Dog har tilføjet endnu et hoved for at være HELT sikre på at have tænkt alt igennem, når du forkæles af deres Wand Vibrator med 5 vibrations mønstre, 3 hastigheder og 3 forskellige slags tilbehør.

Den elegante sorte wand kan sagtens nydes, som den er og er eksempelvis perfekt til ømme skuldre, som har brug for en afslappende behandling. Og når du så alligevel er helt afslappet, er det den oplagte anledning til at udforske de tre slags tilbehør i silikone. Du vælger selv, om du vil forkæle klitoris med det scepter lignende hoved eller om du vil nyde dobbelt stimulation fra den legesyge rabbit. Er du mere i humør til anale eventyr, så vælg de pirrende anal kugler i stedet.

Wand vibratoren er både trådløs og vandtæt, så du kan faktisk nyde den hvor som helst og når som helst. Rengør den med varmt vand og mild sæbe eller en sexlegetøjsrens, så du altid er klar til næste forkælelse.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS