Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Tracy's Dog Wingie Multi Function Par Vibrator var 1

Tracy's Dog Wingie Multi Function Par Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Tracy's Dog giver dig denne par vibrator, som er helt perfekt til jer, der gerne vil tilføre lidt ekstra 'buzz' til de erotiske lege. Den kan også gøre underværker i sololegen med sit vibrerende skaft og to vibrerende arme, som kan bruges til pirring af klitoris, brystvorter og andre erogene punkter.

Det silkebløde skaft har en kurvet form, som er perfekt til at stimulere G-punktet. De kraftfulde vibrerende arme kan sende intense bølger af nydelse til frenulum eller basen af skaftet. Du kan også lade de to arme omslutte dine brystvorter, klitoris eller labia for at bidrage til et ekstra intenst klimaks.

Hver del af vibratoren har 7 forskellige vibrationsmønstre. Brug dem sammen eller hver for sig enten i badet eller i dobbeltsengen. Vibratoren er vandtæt og til rådighed, der hvor du har lyst.

Rengør den med varmt vand og mild sæbe eller brug en sexlegetøjsrens.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Vidunderlig
5 stjerner - 22. feb. 2023
Kan bruges på mange måder af par og enlige. Vidunderlige måder at bruge den på.
Fin vibrator
Kim - 3. jul. 2022
Velfungerende og nem at bruge
Overraskende god
Mr. swingking - 1. apr. 2022
Vidste ikke helt hvad jeg skulle forvente, men kvaliteten er faktisk god og min kone er vild med de dybe vibrationer i skaftet. Den er i hvert fald sjov at lege med, for man kan bruge den flere steder. Tommelop
Meget godt!
Anonymous - 11. jan. 2022
Meget nemt og godt at bruge som et par. Mange variationer til leg. Det er kun fantasien, der sætter grænser for legen med denne. 10/10 til os!
Maskinoversat fra sinful.no
Parifibra
Anonymous - 13. mar. 2024
Godt kvalitetsprodukt og gode vibrationer. jeg anbefaler
Maskinoversat fra sinful.fi
Gode vibrationer!
Anonymous - 13. mar. 2024
Spændende produkt med vidunderlige og stærke vibrationer! Jeg har brugt den solo, og det har været sjovt at udforske de forskellige måder, den kan bruges på :) Den har god batterilevetid, og de dejlige vibrationsmønstre er ens i begge ender. Da de styres separat, går de ud af sync, hvis du kører begge på det samme mønster på samme tid. Når skaftet er ført ind, er det lidt svært at komme til knapperne, da de sidder lige ved åbningen. Vaginalt rammer den g-punktet perfekt, analt passer den godt som en vibrerende plug. Produktets form, vibrationerne, kvaliteten og batterilevetiden er fantastisk. Det eneste, jeg ikke kan lide, er, hvor hård den er, det føles som hård plast overtrukket med tynd silikone. Bortset fra armene, der er helt i silikone i det sidste stykke. På trods af dette er jeg glad for at bruge den hvert eneste øjeblik, da de positive egenskaber er så gode.
Maskinoversat fra sinful.se
Tracys hunde-parvibrator
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er virkelig godt. Gør forspil som et blowjob meget sjovere og mere behageligt for manden. Også rigtig god som dildo.
Maskinoversat fra sinful.se
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS