TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Tracy's Dog Wingie Multi Function Par Vibrator var 1

Tracy's Dog Wingie Multi Function Par Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Tracy's Dog giver dig denne par vibrator, som er helt perfekt til jer, der gerne vil tilføre lidt ekstra 'buzz' til de erotiske lege. Den kan også gøre underværker i sololegen med sit vibrerende skaft og to vibrerende arme, som kan bruges til pirring af klitoris, brystvorter og andre erogene punkter.

Det silkebløde skaft har en kurvet form, som er perfekt til at stimulere G-punktet. De kraftfulde vibrerende arme kan sende intense bølger af nydelse til frenulum eller basen af skaftet. Du kan også lade de to arme omslutte dine brystvorter, klitoris eller labia for at bidrage til et ekstra intenst klimaks.

Hver del af vibratoren har 7 forskellige vibrationsmønstre. Brug dem sammen eller hver for sig enten i badet eller i dobbeltsengen. Vibratoren er vandtæt og til rådighed, der hvor du har lyst.

Rengør den med varmt vand og mild sæbe eller brug en sexlegetøjsrens.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS