Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Tracy's Dog Klitoris Stimulator med To Vibratorer var 1

Tracy's Dog Klitoris Stimulator med To Vibratorer

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Skræddersy din nydelse med Tracy's Dog klitoris stimulatoren med to vibratorer. Lad stimulatoren sørge for sensuelle sug, imens du bluger de fleksible vibratorer til ekstra stimulation.

Indfør begge vibratorer og lad æggene rumle imod dine hotspots. Eksperimentér med at pirre dine erogene zoner, når du trækker armene over kroppen, eller kombiner dine to ivrige æg med sugende stimulation til din klitoris.

Vask din stimulator med varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjsrens.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Meget godt!
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er første gang, jeg prøver en lufttryksvibrator, og jeg kan kun sige wow, jeg har ikke købt en før! Vibrationerne er meget stærke, og der er sjove mønstre at teste og blande med hinanden. Et lille minus er batterilevetiden, som er noget kort, og man skal næsten lade op, hver gang man bruger den.
Maskinoversat fra sinful.se
Wow!
Anonymous - 13. mar. 2024
Hold da op! Jeg har allerede en satisfyer lufttryksvibrator, og i sammenligning med denne er satisfyer helt elendig. Jeg har ikke engang haft tid til at prøve de ekstra vibratorer eller varmefunktionen de tre gange, jeg har brugt den, fordi jeg kom så hurtigt af bare lufttryksvibratoren. Et sexlegetøj i en klasse for sig selv. Den er også pakket pænt ind med tydelige instruktioner. Jeg har ikke haft den så længe endnu, så om batteriet eller lignende er dårligt, ved jeg ikke, men jeg krydser fingre!
Maskinoversat fra sinful.se
Wow!
Anonymous - 13. mar. 2024
Hold da op! Jeg har allerede en satisfyer lufttryksvibrator, og i sammenligning med denne er satisfyer helt elendig. Jeg har ikke engang haft tid til at prøve de ekstra vibratorer eller varmefunktionen de tre gange, jeg har brugt den, fordi jeg kom så hurtigt af bare lufttryksvibratoren. Et sexlegetøj i en klasse for sig selv. Den er også pakket pænt ind med tydelige instruktioner. Et ekstra plus er, at den var god at bruge sammen med min partner (og han, som har en pik, syntes, at den var rigtig god!). Jeg har ikke haft den ret længe endnu, så jeg ved ikke, om batteriet er dårligt eller ej.
Maskinoversat fra sinful.se
Wow
Anonymous - 13. mar. 2024
Blød og behagelig at røre ved, mange farvemuligheder, du får forskellige muligheder på samme tid. Vidunderligt stille.
Maskinoversat fra sinful.fi
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS