TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Tracy's Dog Pecker Dildo Vibrator var 1

Tracy's Dog Pecker Dildo Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Drømmer du om intense og dybe G-punktsorgasmer og måske endda de sagnomspundne sprøjteorgasmer? Pecker G-punkts vibratoren fra Tracy’s Dog gør alle dine våde drømme til virkelighed.

Tracy’s Dog Pecker er ikke helt som de andre G-punktsvibratorer i klassen. Den har et hemmeligt våben. Nemlig en helt særlig spids, der ikke bare vibrerer, men laver rytmiske tryk, som vi kender det fra virkelighedens lystige fingre.

Den anderledes stimulations føles realistisk og ekstra behageligt mod dit krops særligt følsomme nydelsespunkt. Dit G-punkt vil snart takke dig, ved at sende bølger af nydelse gennem hele din krop. Der 5 forskellige mønstre at lege sig igennem.

Den lækre spids kan også bruges til at forkæle klitoris, hvis du er i humør til ydre stimulation.

Pecker kan vibrere i 10 lækre mønstre, så der er rig mulighed for at udforske mange forskellige kombinationer af vibrationer og pulserende tryk.

Den farverige vibrator er ekstra fleksibel, så den let tilpasser sig din krops udformning for en behagelig oplevelse. Den er også vandtæt og genopladelig.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS