TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
OhMiBod Trådløs Rabbit Vibrator var 1

OhMiBod Trådløs Rabbit Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

OhMiBod Rabbit er den eneste Rabbit vibrator i verden, som kan styres trådløst via din smartphone og musikafspiller. Opnå trådløse orgasmer fra dit yndlings musik.

Den trådløse Rabbit kan umiddelbart godt virke ret teknisk, men den er utroligt simpel at bruge. Faktisk har kvinden bag vibratoren en baggrund som Apple ansat, og det siger jo ikke så lidt. Derfor er der virkelig sat fokus på brugervenligheden, så du kun skal koncentrere dig om din nydelse.

Sådan virker den trådløse Rabbit: Du tilslutter den trådløse sender til en musik kilde (iPod, iPhone, Musiktelefon, Mp3 afspiller, Musikanlæg, computer mv.). Herefter sætter du vibratoren på "music mode", og pulserne fra musikken strømmer ud i vibratoren, som vibrerer i takt til musikken.

Skulle du få lyst til at bruge vibratoren uden musikken tilsluttet, kan den trådløse Rabbit vibrator også sættes på "manuel mode", hvor du har 7 pirrende vibrations mønstre at vælge imellem.

Den trådløse Rabbit vibrator og også et genialt par-sexlegetøj. I kan evt. skiftes til at vælge, hvilken musik den skal vibrere til. Blide toner eller frække rytmer?

I æsken finder du:

1 x Opladelig Trådløs Rabbit vibrator.

1 x 2,4 GHz trådløs sender (inkl. 2 AAA-batterier).

1 x 30 cm lang, 3,5 mm kabel til AUX-inputs.

1 x Pæn æske til opbevaring.

3 x Strøm adapters til hhv. EU, UK og AU/NZ.

1 x Instruktions manual (på Engelsk).

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS