TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
TravelPussy Vagina Onaniprodukt til Mænd var 1

TravelPussy Vagina Onaniprodukt til Mænd

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

TravelPussy Vagina er et hygiejnisk onaniprodukt, der er fremstillet til engangsbrug.

Selv hullet i Travel Pussy Vagina er formet som en stram kvinde. Den er fremstillet i meget holdbart folie og giver en dejlig blød oplevelse.

OBS: Travel Pussy har ingen samlinger indvendigt, og der er således ingen risiko for irritation, når du bruger den. Til gengæld føles den utrolig blød mod huden.  Sådan bruger du TravelPussy: Fyld Travel Pussy med kropstempereret vand og tilføj lidt af den medfølgende glidecreme ned i TravelPussy's hul. Så er den klar til brug. Travel Pussy har et selv-luk-system, der gør, at vandet bliver inde i produktet. Sørg altid for at brug glidecreme sammen med Travel Pussy, det giver maksimal nydelse (lille glidecreme medfølger). Efter brug kan du evt. klippe et lille hul i Travel Pussy, så vandet kan løbe ud. Derefter smides ud Travel Pussy blot ud. Pakken indeholder: 1 x Travel Pussy Vagina 1 x glidecreme 3 ml.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS