Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Trinity Vibes Glidecreme Applikator var 1

Trinity Vibes Glidecreme Applikator

Valgt Farve:
99,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Leder du efter det perfekte tilbehør til frække klinik lege? Med glidecreme applikator sættet fra Trinity Vibes kan lægen komme til overalt.

I bedste hospitals stil kan I trække jeres yndlings glidecreme op i applikatoren og udføre præcisions smøring både analt og vaginalt, selv når legen er godt i gang, og pladsen er trang.

Glidecreme applikator sættet består af 1 applikator og 2 ekstra rør. Det attraktive og praktiske design gør applikatoren nem at håndtere.

Slank udforming for behagelig indføring og hurtig rengøring.

MærkeTrinity Vibes
Produktvægt (g)12
Primært MaterialeABS-plast
FarveBlå
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogEngelsk
SKU16860
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Gode
Gw - 21. mar. 2024
De er geniale til det forbrug de er beregnet til
Super godt til anal leg
Lovise - 16. sep. 2022
Godt produkt der gør anal leg meget mere behageligt. Gør det nemt at sørge for at der er rigeligt med smørelse der hvor der er brug for det. Selve stemplet virker dog en smule skrøbeligt, derfor er det en god ide lige at smøre det med glidecreme inden man sætter det i sprøjten.
Meget nyttigt til ekstrem spil
jass - 31. aug. 2020
Nyttigt til alle slags spil, men endnu mere til ting som fisting, store indsættelser osv., Hvor du har brug for god, dyb smøring.
Det går som smurt
Doc - 22. aug. 2018
Fordelen ved at anvende en applikator, fremgår glimrende af forrige anmeldelse, hvor det udtales: "... gør det virkelig nemt at få glidecremen ind hvor den gavner mest". Personligt anvender jeg applikatoren analt, fortrinsvis i forbindelse med "Icicles no 14 Glas Massager". Det nævnte legetøj er af pyrexglas, der tåler enhver form for glidemiddel. Det foretrukne er silikone baseret glidemiddel. Jeg har prøvet begge Sinfuls applikatorer, fra hhv. 'Trinity Vibes' og 'Kinklab'. Trinity Vibes er mit foretrukne valg, af følgende årsager: #1. Toppen af stemplet er udformet som en fingerløkke, der gør enhåndsbetjening ved fyldning til en leg. #2. Tværgrebet på røret er mindre omfangsrigt, og kommer ikke "på tværs", hvor pladsen er trang. #3. Begge mærker fungerer lige godt og har samme levetid. #4. Trinity Vibes er 20 kr. billigere. Der er altså tale om en win win win situation: Behageligere ergonomi, samme funktion og holdbarhed samt lavere pris. Hvorfor begge fabrikater leverer et sæt bestående af 1 applikator og 2 ekstra rør, er mig uforståeligt. Det er min erfaring, at dersom man skifter stemplet fra original røret til et reserverør, belaster det stempel og pakning så meget, at det alligevel går i stykker kort efter. Havariet består enten i, at den tynde del af stempelstangen knækker, eller at pakningen løsner sig fra stangen. I begge tilfælde efterlades applikatoren uanvendelig. Der var mere ide i, at levere 2 applikatorer og 1 reserverør. Så kunne man dele sættet i "En i brug og en i reserve", eller "Hans og hendes" eller "For og bag". Uanset dette, er jeg begejstret bruger af Trinity Vibes applikator, som jeg medgiver min bedste anbefaling. Med venlig hilsen - Doc
Must have
Hjule - 26. feb. 2018
Disse sprøjter gør det virkelig nemt at få glidecremen ind hvor den gavner mest Kan helt klart anbefales
Som forventet
Anonymous - 6. apr. 2022
Denne gør jobbet. Nem at fylde med glidecreme, nem at indsætte og nem at påføre. Og endelig er den nem at rengøre. Ved at fylde den med glidecreme indefra gør den det endnu nemmere og mere behageligt at indføre legetøjet.
Maskinoversat fra sinful.no
Godt produkt
Anonymous - 9. jul. 2022
Godt produkt, der gør, hvad det lover. Lidt lille i hånden, men gør sit arbejde med bravur i numsen. Et must til et dejligt kinky øjeblik.
Maskinoversat fra sinful.se
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS