TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Rimba Triple Cockring Metal var 1

Rimba Triple Cockring Metal

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Rimba Triple Cockring er en lækker, robust penisring, som du sætter omkring både penis og pungen så du opnår en hårdere og mere fyldig erektion. Fordi ringen også sidder omkring pungen gør den oplevelsen ekstra pirrende.

Cock ringen er fremstillet i sort metal, der gør den utroligt stilfuld.

Sådan bruger du Rimba Triple Cockring: Smør først penis og pung ind i silikonebaseret glidecreme, da det vil gøre påsætningen nemmere. Ringen skal påsættes mens penis er helt afslappet, da en erektion vil hindre påsætningen.

Start med at føre penisringen ned over penis med den store ring ind mod kroppen, så penis fortsætter ud igennem den mellemste ring.  Før derefter pungen igennem den store ring og lad den falde ned igennem den lille ring. 

Obs! De 3 ringe har en indre diameter på henholdsvis: 5,1 cm, 4,4 cm og 4,1 cm. Da ringene er fremstillet i metal giver de sig ikke så det er vigtigt, at du måler om størrelsen passer dig, inden du bruger ringen. Hvis du oplever ubehag af nogen art, skal du straks tage ringene af, så størrelsen i så fald ikke er rigtig til dig.

 

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS