TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Trippel Penisring i Silikone var 1

Trippel Penisring i Silikone

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Denne trippel penisring er ideel til den øvede bruger af penisringe og til dem, som ønsker en meget stram følelse omkring pungen, penisroden og omkring hele penis - på én og samme gang.

Som andre penisringe fungerer den ved at stramme rundt om penis og dermed sikre en hårdere og længerevarende erektion. Den adskiller sig almindelige penisringe ved at have tre ringe, som påsættes samtidig.

Sådan gør du 1. Stræk den største ring og sæt den helt nede ved penisroden og bag om pungen. 2. Før selve pungen gennem den mellemste ring. 3. Før til sidste penis gennem den mindste ring så den sidder ved roden.

Når penisringene sidder som de skal, vil du opleve en stram og intens fornemmelse, som almindelige penisringe ikke kan give. Bemærk at det er lettest at påsætte denne penisring, når penis ikke er erigeret.

Du kan med fordel bruge en glidecreme sammen med penisringen og et lille tip er at du smører hele penis og pung ind, inden påsætning. Det gør det nemmere og mere glidende.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS