TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Truskyn The Tru Ride Dildo 17,3 cm var 1

Truskyn The Tru Ride Dildo 17,3 cm

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Leder du efter en lækker dildo, der er så tæt på den ægte vare som muligt? Så er amerikanske Doc Johnson klar med The Tru Ride dildoen på 15 cm.

Du får realistisk længde, pirrende fylde og masser af livagtige detaljer som blottet penishoved, markerede årer langs skaftet og bløde kugler forneden.

The Tru Ride har med andre ord potentialet til at blive din nye bedste legekammerat.

Dildoen er lavet af det fantastiske materiale Dual Density TruSkyn, der med sin fleksible men faste kerne sørger for optimal stimulation og samtidig har et blødt ydre, der føles præcist som rigtig hud.

Uanset om du bruger The Tru Ride til tilfredsstillende solo-hygge eller du og din partner leger med din i jeres yndlings harness, så er der gode chancer for at det bliver et vanedannende bekendtskab.

Duft-fri og allergivenligt silikone, der hurtigt optager din egen kropsvarme for en ekstra nydelsesfuld oplevelse. Stolt lavet i USA.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS