Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Turbo Stroker Onaniprodukt til Mænd var 1

Turbo Stroker Onaniprodukt til Mænd

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Turbo Stroker er et pirrende, automatisk onaniprodukt til dig, der vil forkæles. Med Turbo Stroker kan du nemlig både nyde effektive vibrationer og en dejlig, mildt sugende fornemmelse.

Den sugende fornemmelse opstår, når du holder Turbo Stroker helt ind til kroppen, så der ikke kan komme luft ind mellem, og tænder for bevægelserne. Toppen af sleevet vil så begynde at bevæge sig op og ned, så særligt penishovedet bliver stimuleret. Hver gang sleevet trækkes op, dannes der er et kort, let undertryk, som efterligner følelsen af oralsex.  

Du kan bestemmer selv, om du ønsker at nyde vibrationer og bevægelser sammen eller hver for sig, og begge dele har 3 forskellige intensitetsniveauer, så du kan få præcist den stimulation du ønsker.

Vi anbefaler, at du bruger Turbo Stroker sammen med en vandbaseret glidecreme, så oplevelsen med onaniproduktet bliver så levende og lækker som mulig. 

Efter brug kan Turbo Stroker skrues fra hinanden og sleevet kan tages af, så det er nemt at rengøre.

Obs! Turbo Stroker anvender 4 stk. AA-batterier, der sælges separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Desværre ikke min smag
Jensen - 18. jul. 2015
Turbo Stroker er et fint produkt der lover blowjob lignende stimulans. Den er ikke så stor som fx fleshlights og vejer næsten ingenting, den har 3 forskellige hastigheder og 3 vibrations styrker. Desværre var dette ikke min oplevelse, det var faktisk smertefuldt.. Selv med en halv tube glidecreme. Det inderste gummi med stimulerende knopper var ikke så blød som jeg håbede. Men jeg holdte ud næsten 40minutter indtil jeg måtte opgive og ligge den på hylden. Hovedets op og ned bevægelser svare måske til et par centimeter der kun danner lufttryk. Vibrationerne ville også have været behagelige hvis knopperne ikke havde været så hårde. Men er overrasket over størrelsen og produktets lydsvage egenskab. Desværre ikke en for mig..
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS