Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Vac-U-Lock Silikone Pegging Strap-On Sæt var 1

Oversigt

Drømmer I om at komme i gang med at eksperimentere med Pegging? Eller vil I udforske det kinky område lidt mere?

Vac-U-Lock Pegging strap-on sættet fra Doc Johnson indeholder alt, hvad I har brug for til mange timers fræk, afvekslende nydelse.

Med det unikke Vac-U-Lock system påsættes nemt én af de 3 medfølgende pegging plugs, så han gradvist kan vænne sig til at blive fyldt mere ud analt.

De 3 plugs med afrundet top er fremstillet i fleksibel silikone, som gør dem nemmere at indføre og mere behagelige at bruge, selv ved lang tids leg.

Selvom sættet er udviklet til jer, som fantaserer om at lade kvinden have kontrollen og tage ham, kan det flotte kvalitetsharness i neopren naturligvis bruges af både mænd og kvinder og kan justeres helt op til 172 cm i omkreds.

Kompatibel med alle Vac-U-Lock dildoer og tilbehør, så I kan udvide legen næsten uendeligt.

Udover glidecreme og sexlegetøjsrens indeholder det velassorterede sæt også sugekop for håndfrie fornøjelser samt 3 O-ringe, så I også kan benytte andre harness egnede dildoer og plugs.

MærkeVac-U-Lock
IndeholderHarness, Dildoer, Sugekop, Vandbaseret glidecreme, Sexlegetøjsrens, Prøve på plejende pulver, O-ringe
Fuld Længde (cm)11.5
Indførbar Længde (cm)16.5
Diameter (cm)3.8
Primært MaterialeSilikone
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberPasser i harness, Sugekop
SprogSpansk, Engelsk, Fransk, Russisk, Tysk, Hollandsk
SKU16746
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God kvalitet og pasform, perfekt til begyndere!
M - 12. may. 2019
Silikonen på dildoerne er meget blųd og lękker, og de forskellige stųrrelser er fine. Vac-u-lock-systemet er nemt at bruge, men det kan godt svine lidt med vakuumpulveret, når man skifter dildoer. Selve selen sidder fantastisk, og du har godt styr på dildoen. Også dejligt, at den er skridtfri, masser af muligheder for ekstra sjov! Den eneste ulempe er, at stropperne godt kunne have vęret lidt tęttere vęvet og bedre kvalitet, men til den pris er dette et rigtig godt kųb. Min er på ingen måde blevet slidt, men i forhold til eksempelvis SpareParts Joque-selen, så męrker man, at den er lidt ringere i kvaliteten. Den er også en del billigere, så det må forventes. Stropperne sidder godt, men du skal stramme dem igen et par gange i lųbet af sessionen. Et perfekt sęt til begyndere! :)
0
God kvalitet og god pasform
M - 11. may. 2019
Silikonen på dildoerne er meget blųd og lękker. Vac-u-lock systemet er nemt at bruge. Den eneste ulempe er, at stropperne godt kunne have vęret lidt tęttere vęvet og bedre kvalitet, men til den pris er dette et rigtig godt kųb. De sidder godt men du må regne med at skulle stramme dem igen fra tid til anden.
0
Pegging
Maria - 8. sep. 2020
Jeg brugte den med min kęreste, som aldrig havde gjort noget lignende fųr! Jeg var imponeret over, hvor godt den sad på mig, og han var tilfreds med, hvordan det fųltes, når vi stųdte.
0
God kvalitet og pasform, perfekt til begyndere!
Anonymous - 5. dec. 2019
Silikonen på dildoerne er superblød og lækker, og de forskellige størrelser er fine. Vac-u-lock-systemet er nemt at bruge, men vakuumpulveret kan godt svine lidt, når man skifter dildo. Selve harnesset sidder rigtig godt, og man har god kontrol over dildoen. Det er også rart, at den er uden skridt, det giver masser af muligheder for ekstra sjov! Den eneste ulempe er, at stropperne kunne have været lidt tættere vævet og af bedre kvalitet, men til prisen er dette et rigtig godt køb. Min har ikke været slidt på nogen måde, men sammenlignet med fx SpareParts Joque-sele kan man godt mærke, at den er af lidt dårligere kvalitet. Den her er også meget billigere, så det er forventeligt. Stropperne sidder godt, men du skal forvente at skulle stramme dem igen et par gange i løbet af sessionen. Et perfekt sæt til begyndere :)
Maskinoversat fra sinful.no

Vac-U-Lock Silikone Pegging Strap-On Sæt

Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
1.395,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS