Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Vagina og Anus Onaniprodukt med Vibrator var 1

Vagina og Anus Onaniprodukt med Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Er du på jagt efter et realistisk onaniprodukt, du kan både kan trænge ind i vaginalt og analt? Så er dette Vagina og Anus Onaniprodukt ideelt for dig.

Onaniproduktet har to indgange, der begge er meget fleksible, så de passer til de fleste mænd. 

Indvendigt har vagnina indgangen en pirrende struktur, der efterligner følelsen af en kvinde. 

Anus indgangen har en rillet struktur indvendigt og den er mere stram, end vagina indgangen, så du får så naturtro en følelse som muligt. 

Der er hul igennem hele onaniproduktet, så du kan trænge helt ind og så du nemt kan rengøre det efter brug. 

Hullet kan også bruges, hvis du gerne vil nyde Vagina og Anus Onaniproduktet sammen med den medfølgende og udtagelige bullet vibrator. Alternativt kan du sætte vibratoren i den indgang, du ikke bruger. 

Vibratoren har trinløse vibrationer, som du nemt styrer med den medfølgende fjernbetjening. 

Vagina og Anus Onaniprodukt Med Vibrator er lavet i et blødt og fleksibelt materiale, der gør det rigtig lækkert at bruge.

Hvis du vil gøre oplevelsen med produktet mere levende og realistisk, bør du bruge det sammen med en vandbaseret glidecreme. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Dejlig
Tb - 4. jan. 2019
Den har redet vores sex liv. Den kan ligge mellem kvindens ben. Så det føles som om at man er op i hendes skede. Kan varmt anbefales. Hvis kvinden har problemer med sin skede. Den har bregt os sammen igen. Har ingen ord for min lykke
god
Alexander - 27. jan. 2015
Kan anbefales, bruger den kun når min partner ikke er hjemme, det er ærgerligt at den ikke er længere da man med lethed støder helevejen igennem den. Udover det er den praktisk i brug, Anal pentrering kan være bedre, føles ikke som en rigtig rumse, ellers god.
Overraskende
NM - 26. jan. 2015
Jeg valgte at afprøve dette produkt, da det jo ser noget så indbydende ud med to-i-én og strukturen indvendigt føles som en rigtig vagina. Og så til så få penge, det er et kup! Og jeg må indrømme at man ikke bliver skuffet, dog valgte jeg at ligge den i et varmt bad, da det er meget mere behageligt end når den er kold. Et par minutter i varmt vand, godt med glidecreme - og så fungere det bare, kan varmt anbefales herfra! :)
Orgasme skaberen ;)
Cdal - 5. nov. 2014
Jeg har aldrig oplevet en eneste gang hvor jeg ikke fik en orgasme af den :D jeg bruger den nærmest hver eneste nat. Den føles fantastisk :D jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg synes ikke helt at dens anus er realistisk. Altså følelsen. Men det er min yndlings onani produkt :D
Onaniprodukt til vagina og anus med vibrator
Anonymous - 8. nov. 2018
Jeg synes, at produktet er af højeste kvalitet, da det er virkelighedstro i form og følelse. Vibratoren er meget stille, og den opfylder kravene til en mere behagelig orgasme. Med dette onaniprodukt er du garanteret en orgasme, hvis du er en mand.
Maskinoversat fra sinful.se
Let at bruge
Anonymous - 13. mar. 2024
Selve produktet er helt fint, og jeg kan godt lide det. Med rillerne indeni stimulerer den glansen på en god måde. Jeg kan dog ikke lide, at de anale og vaginale huller er de samme, jeg ville gerne have haft 2 forskellige. Haleindgangen er smal, og skeden er meget stimulerende. Et produkt til dem, der ikke har så høje krav, men gerne vil tilfredsstilles.
Maskinoversat fra sinful.se
Meget overfyldt
Anonymous - 13. mar. 2024
Købte den for nylig, og den er utrolig trang. Jeg har bare lidt større end normalt, og jeg kunne næsten ikke komme ind i den. Praktisk talt ubrugelig, så det bliver desværre skraldespanden på den...
Maskinoversat fra sinful.se
Helt grå
Anonymous - 13. mar. 2024
Anstændige produkter til prisen
Maskinoversat fra sinful.no
Fantastisk produkt
Anonymous - 13. mar. 2024
Den er helt klart prisen værd. Kunne godt være lidt større og larmer lidt for meget, men ellers er den rigtig god.
Maskinoversat fra sinful.no

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS