Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
VelvOr JNaja Ergonomisk Designet Penisring var 1

VelvOr JNaja Ergonomisk Designet Penisring

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Velv Or JNaja er en ergonomisk penisring, der er specielt designet til at sidde omkring penis og pungen. Den giver en hårdere erektion og mere kontrol til ham.

Den lille runde spids på Velv giver en ekstra stimulation på mellemkødet under sex. Velv er ideel til dig, der har erfaring med brugen af penisringe.

Ringen er produceret i en yderst formfast letvægts plast, der er nem at rengøre. Ringen fås i forskellige størrelser.

Hvis du endnu ikke før har prøvet en penisring, der skal sidde omkring penis og pungen, så kan det være en god ide at eksperimentere med den største størrelse. Jo mindre ringen er jo større stimulation og strammere greb vil du opnå.

Brug en vandbaseret glidecreme sammen med Velv og opnå den optimale nydelse.

Velv Or JNaja er: allergivenlig, ftalatfri, lugtfri, formfast. Den kan koges, så bliver den hurtig kropsvarm.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ringen skal dog passe!
Michael - 10. feb. 2013
Da jeg købte dette produkt var det svært at vurdere om det skulle være en 45, 50 eller 55mm. Der blev målt og gjort ved og jeg endte op med at prøve en 50mm. Da den ankom troede jeg aldrig jeg skulle få både testikler og penis igennem, men ved at hive lidt her og der lykkedes det og ved fuld erektion sidder den fint og stramt, men den kan godt trykke en del på mellemkødet afhængig af stillingen og det kan til tider (syntes jeg) være lidt ubehageligt. Men alt i alt, når man lærer den at kende, så virker det som et godt produkt, hvis man altså har valgt den rette størrelse! Penis skal også være helt slap for at få ringen af igen da formen er fast og ikke kan give sig, så den tages ikke bare af lige efter en orgasme.
Vellavet produkt
M - 5. feb. 2013
Denne ring er lavet i nylon fiber, hvilket bedst kan beskrives som plastik der føles som høj kvalitet. Der er ingen generende svejselinjer, diskret, stilfuld i forhold til udseende. Pasformen skal givetvis følge bæreren, og da det er en fast ring skal den ikke være for stram, men til gengæld får man ikke den kvælende fornemmelse som ved en gummiring. Problemet med selv vellavede faste cirkelrunde ringe er at de, over tid, bliver ubehagelige fordi de ikke helt følger kroppen, og godt kan gnave lidt. Denne ring følger kropsformen fuldstændigt og trykker lige hvor den skal. Derfor kan den også bæres over længere tid end for eksempel en gummiring, hvis størrelsen er korrekt, og giver bedre udholdenhed imens den er på.
Perfekt penisring
Anonymous - 1. oct. 2016
Desværre bestilte jeg først en størrelse for lille, men da jeg bestilte den rigtige, må jeg sige, at den er helt fantastisk og passer perfekt. Har haft den på en hel dag, vidunderlig følelse at gå rundt og føle en vidunderlig fornøjelse
Maskinoversat fra sinful.se
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS