TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
VelvOr JBoa Justerbar Gentleman Penisring var 1

VelvOr JBoa Justerbar Gentleman Penisring

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

VelvOr JBoa Justerbar Gentleman Penisring er en meget stilfuld penisring, som passer til alle mænd. Den har den egenskab, at den kan give dig en hårdere og længerevarende erektion. 

Ringen er lavet af fleksibelt silikone, hvor omkring der sidder en ring i rustfri stål. Ringen i stål er produceret i Tyskland og håndlavet færdig i Holland af en guldsmed. Stålringen gør det muligt at justere størrelsen på ringen, så den på denne måde kan komme til at passe dig perfekt (kan strække sig helt op til over 30 cm i diameter). 

Vi har at gøre med et absolut luksusprodukt. På det sorte rør, som penisringen ligger i, står der da også skrevet ”The ultimative gift for gentlemen” (den ultimative gave til gentlemænd). 

På grund af det diskrete sorte aluminiumsrør, som ringen ligger i, er den perfekt at tage med i lommen, tasken eller kufferten. 

Sådan påsætter du VelvOr JBoa Justerbar Gentleman Penisring (i erigeret tilstand): - Hiv ud i silikoneringen, så den udvides og før den ned over penis. - Placer den ved penisroden, så den sidder så tæt ind mod kroppen som muligt.  - Hold fast i stålringen og træk i "silikone-snorerne", så ringen strammes.

OBS: Brug ikke penisringen med silikonebaseret glidecreme. 

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS