TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
VërSpanken H2O Sæt 5 dele var 1

VërSpanken H2O Sæt 5 dele

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

VërSpanken H2O er en sort udgave af det populære VërSpanken onaniprodukt, der giver dig en spændende og anderledes følelse under onani. Sættet kan også bruges som par, hvor din partner forkæler dig med VërSpanken H2O.

Dette nye sæt indeholder en sort holder, hvori der sidder to bløde indsatser, som skaber et pirrende tryk omkring din penis. Der medfølger to forskellige slags indsatser som stimulerer dig forskelligt. Det er to indsatser med en glat overflade og to med en nubret overflade som du kan sammensætte som du har lyst. Ønsker du en anden form for stimulation kan du tilkøbe WaterWieners Wavy indsater, der har en anden struktur og som også fås her i shoppen.

Sådan bruger du VërSpanken H20: Når du har indsat de indsatser, du har lyst til, tager du fat i håndtaget og bevæger VërSpanken H2O frem og tilbage som ved et almindeligt håndjob. Anvend evt. en vandbaseret glidecreme for at få en mere glidende og lækker følelse.

Du kan evt. opvarme eller afkøle indsatserne i vandbad i 10 minutter inden brug for at få en endnu mere intens oplevelse med VërSpanken. Vi anbefaler, at du altid afprøver temperaturen på indersiden af din underarm, inden du bruger indsatserne intimt. 

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS