Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Vibe Couture Ravish G-Punkts Rabbit Vibrator var 1

Vibe Couture Ravish G-Punkts Rabbit Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Forbered dig på en svimlende skøn oplevelse med den unika formet Ravish fra Vibe Couture. Den klembare, bløde rabbit dækket i dobbelt-lags silikone har en 90 grader vinkel på skaftet, så den rammer dit G-punkt helt perfekt, samtidig med at den kærtegner din klitoris med kaninen. Begge ender vibrerer, så du kommer til at styre direkte imod dobbelt orgasmer. 

Den faste ABS-plast kerne af vibrationer er dækket med skøn, blød silikone med skinnende, metallicfarvede detaljer ved håndtaget. Imens skaftet er fast vinkelt, er delen over klitoris-kaninen fleksibel, så du kan tilpasse den til din krops skikkelse. 

Skaftet og den fleksible kanin er udstyret med deres egne, separate motorer, som hver tilbyder 3 hastigheder og 4 mønstre til dig alene, lige så snart du har slået rejselåsen fra ved at holde power knappen nede i 3 sekunder. Tilføj en vandbaseret glidecreme, så du får det bedste glid og den bedste oplevelse. 

Den vandtætte vibrator er nem at rengøre med varmt vand og mild sæbe eller med en sexlegetøjsrens for det bedste resultat. Oplades via det medfølgende USB kabel. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Vanedannende!
Anonym - 5. aug. 2021
Jeg har aldrig kunne få en sprøjteorgasme selv, men det kan jeg nu! Man skal lige lære knapperne at kende, brugsanvisningen er ikke til meget hjælp, men man finder hurtigt ud af det. Stor anbefaling her fra. Dog vil jeg “advare” om, at den er stærkt vanedannende

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS