TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Vibe Couture Ravish G-Punkts Rabbit Vibrator var 1

Vibe Couture Ravish G-Punkts Rabbit Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Forbered dig på en svimlende skøn oplevelse med den unika formet Ravish fra Vibe Couture. Den klembare, bløde rabbit dækket i dobbelt-lags silikone har en 90 grader vinkel på skaftet, så den rammer dit G-punkt helt perfekt, samtidig med at den kærtegner din klitoris med kaninen. Begge ender vibrerer, så du kommer til at styre direkte imod dobbelt orgasmer. 

Den faste ABS-plast kerne af vibrationer er dækket med skøn, blød silikone med skinnende, metallicfarvede detaljer ved håndtaget. Imens skaftet er fast vinkelt, er delen over klitoris-kaninen fleksibel, så du kan tilpasse den til din krops skikkelse. 

Skaftet og den fleksible kanin er udstyret med deres egne, separate motorer, som hver tilbyder 3 hastigheder og 4 mønstre til dig alene, lige så snart du har slået rejselåsen fra ved at holde power knappen nede i 3 sekunder. Tilføj en vandbaseret glidecreme, så du får det bedste glid og den bedste oplevelse. 

Den vandtætte vibrator er nem at rengøre med varmt vand og mild sæbe eller med en sexlegetøjsrens for det bedste resultat. Oplades via det medfølgende USB kabel. 

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS