Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Vibe Therapy Discover Dobbelt Dildo var 1

Oversigt

Vibe Therapy Discover er en blød og fleksibel dobbelt dildo fra Vibe Therapy.

Discover dobbelt dildo er lavet af blødt medicinsk silikone fri for ftalater. Den er meget fleksibel, og man har mulighed for at bruge den alene aller sammen med en anden.

Den har en snoet struktur, der giver ekstra stimulaton ved ind/ ud bevægelser.

Sinful.dk anbefaler, at du bruger en vandbaseret glidecreme for at få den bedste oplevelse med dobbelt dildoen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God silikonedobbelt dildo, med et par skavanker
J. - 9. jul. 2012
Fordi produktet er lavet af silikone er den utrolig nem både at rengøre, men også at bruge. En smule creme og den glider som en leg. Produktet er MEGET bøjeligt, så der er ingen problemer at bruge den til dobbelt penetration hvis man vil det, og pga. det har den heller ingen problemer med at komme rundt. Produktet har dog nogle skavanker: - produktet er faktisk næsten for bøjelig. Hvis man bruger for meget glidecreme kan det være svært at få ordentlig fast i den, og så bøjer den sig bare istedet for at gå ind. - det er ikke 100% silikone hele vejen igennem. Inden i ligger der et par skum stave, også derfor den er så bøjelig, og i midten ved samlingen er der en hård plast stav. - silikonen føles ikke af ligeså god kvalitet som fra f.eks. Fun Factory. Den er ikke lige så rar at røre ved. - midtersamlingen ser ud som om den kan gå op, og det kunne måske ikke være så sjovt afhængig af hvad man laver med den. Dog skal det siges, at jeg aldrig fik den til at gå i stykker, lige meget hvor hård jeg var ved den. Det var kun pga. nysgerrighed at jeg fandt ud af hvad der var inden i den, og ja, jeg vil med glæde købe den igen. Og fordi den er så bøjelig kan man bruge den til mangt og meget. ;) Jeg vil anbefale den til alle som gerne vil have en meget lang dildo og samtidig vil have en af god kvalitet.
Luksuriøs ny ven
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har ledt efter dobbeltdildoer overalt, og denne er virkelig perfekt! Den kommer i en smuk og enkel indpakning. Da jeg tog legetøjet ud, bemærkede jeg, hvor glat silikonen er og en perfekt blanding af fasthed og blødhed. Førstehåndsindtrykket er rigtig godt, og det føles utroligt luksuriøst. Først troede jeg, at legetøjet måske var et standardlegetøj, da det ikke vibrerer - men nej! Designet med den snoede vene stimulerer begge dele på en dejlig måde. Desuden har den en ujævn diameter, så ved hver bevægelse mærker man meget mere end med en glat dildo.
Maskinoversat fra sinful.se

Vibe Therapy Discover Dobbelt Dildo

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS