Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Vibe Therapy Meridian Dildo Vibrator var 1

Vibe Therapy Meridian Dildo Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

VIbe Therapy Meridian er en lille blød vibrator dildo fremstillet af medicinsk silikone. Den er udstyret med en vibrator, som er nem at justere. Meridian har 2 knapper, den ene knap er til tænd/sluk, mens den anden er til at styre de 7 intense og forskellige vibrationer.

Meridian er fantasifuld og ideel som førstegangs vibrator dildo.

Brug en drøj glidecreme sammen med vibratoren, så opnår du en endnu større nydelse. Vibe Therapy anbefaler, at der benyttes vandbaseret glidecreme på deres produkter fremstillet af silikone.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
En god vibrator, om end noget kortlivet.
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg købte den for et stykke tid siden og kunne virkelig godt lide designet, materialet og vibrationerne. Den har flere niveauer, både faste og rytmiske, og kan bruges både alene og sammen med en partner. Ulempen er, at vibratoren begyndte at synge på sidste vers bare tre måneder efter, at den var kommet. Det kunne tage op til to minutter, fra man trykkede på knappen, til motoren startede ordentligt, og man kunne mærke en vibration under overfladen, men ikke nær nok til en orgasme. Allerede fire eller fem måneder efter første brug holdt den helt op med at virke og måtte kasseres. Den kan stadig varmt anbefales, det er en god vibrator, så længe den virker.
Maskinoversat fra sinful.no
Et godt stykke legetøj til nybegynderen
Anonymous - 13. mar. 2024
Personligt har jeg haft glæde af den sammen med andet legetøj. Den er fin alene, men jeg kunne godt tænke mig en stærkere vibration for at gøre den til den perfekte gadget. Men stille og roligt nyder jeg enheden.
Maskinoversat fra sinful.fi
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS