Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Vibe Therapy Reign Trådløst Fjernbetjent Vibrator Æg var 1

Oversigt

Reign fra Vibe Therapy er et fjernbetjent trådløst æg med vibrator. Det er det mest lydsvage, batteridrevne vibrator æg på markedet.

Et trådløst æg er et sjovt krydderi til sexlegene, og er ideelt til hedt forspil eller bare en aften i forførelsens tegn.

Lad ham tage kontrollen over fjernbetjeningen, æggets vibrationer og hendes nydelse. Det trådløse æg kan også være et frækt indslag til en aften i byen, hvor I kan lade jer tænde af spændingen og den noget anderledes ”samtale” under bordet.

Det trådløse æg har et ergonomisk korrekt design og er lavet i hudvenlige materialer. Reign har hele 7 forskellige vibrations mønstre: 3 "almindelige", 3 pulserende og 1 eskalerende, og han kan styre de dejlige vibrationer på op til 10 meters afstand. 

Nederst på ægget sidder der en yderst holdbar silikone streng, som I bruger til at hive ægget ud med, når I er færdig med at lege. En nem, behagelig og sikker løsning.

Det er en god idé at tage batterierne ud af både ægget og fjernbetjeningen, når det ikke er i brug. Så undgår I, at batterierne ligger og aflader, og det vil være klar til næste gang, I får lyst til at lege.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Skuffende
JD - 23. jan. 2014
Havde store forventninger som dog på ingen måde blev indfriet. Var skuffet over den manglende stimulerering, og kombineret med at det virkede som om at ægget gled for langt op med følelsen af fare for ikke at kunne komme ud, var oplevelsen mere komisk og pjattet end fræk og pirrende. Så er det da prøvet.
Wow oplevelse.
Maria - 13. sep. 2013
Hvis I vil have et super hedt forspil så er dette æg lige sagen, dens 7 forskellige vibrationer sender dig i den 7 himmel, specielt når partneren har kontrol over den trådløse fjernbetjening. Jeg vil ikke anbefale at tage ægget med ud i offenligheden, da det ikke er helt lydløst ;-) -Med mindre det er dét man tænder på. Men alt i alt så synes jeg at ægget lever op til mine/kærstens forventninger. Og jeg er sikker på at I med dette æg ikke vil fortryde jeres køb.
Ufff da <3
Julie - 21. aug. 2013
Min kæreste og jeg har længe gået og overvejet noget ekstra til vores sexliv og på samme tid har vi også været lidt forvirrede over hvad det skulle være. Så faldt jeg over dette æg, og tænkte at det kunne være en lækker start, det er ikke alt for dyrt men heller ikke for billigt - lige tilpas! Efter vi har prøvet dette æg er vores sexliv bare på et helt andet niveau! Han ELSKER tanken om at kunne tirre mig og se mig falde fra hinanden når forløsningen kommer, og det sker i hvertfald med dette æg. Det kan helt klart anbefaldes til dem som leder efter noget simpelt men med stor effekt! :-)
Sejt produkt til prisen
Bjørn - 2. aug. 2013
Lydsvagt og lækkert at bruge. Kvaliteten virker god, i forhold til andre produkter i samme prisleje. Super til forspil og frække lege. Køb det, hvis du savner noget nyt og frækt, til ikke alt for mange penge :)
Trådløs leg når det er bedst
Joshua Nielsen - 27. aug. 2012
Vi bruger dette æg fra Vibe Therapy når vi skal hygge og lege. Perfekt til et forspil, hvor du gerne vil forføre. Det der gør at dette æg skiller sig ud fra andre "billige" æg er afslutningen fra ægget til antennen. Der er ingen grim kant man kan nive sig på. Det er super nemt at styre, selv om man ikke kan gå frem og tilbage i vibrationerne.
Skuffet
Anonymous - 13. mar. 2024
Den er alt andet end stille. Det er umuligt at have den i nærheden af mennesker på et normalt støjniveau. Det ødelægger det hele, da spændingen ligger i at bruge den i sådanne situationer.
Maskinoversat fra sinful.se

Vibe Therapy Reign Trådløst Fjernbetjent Vibrator Æg

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS