TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Vibe Therapy Reign Trådløst Fjernbetjent Vibrator Æg var 1

Vibe Therapy Reign Trådløst Fjernbetjent Vibrator Æg

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Reign fra Vibe Therapy er et fjernbetjent trådløst æg med vibrator. Det er det mest lydsvage, batteridrevne vibrator æg på markedet.

Et trådløst æg er et sjovt krydderi til sexlegene, og er ideelt til hedt forspil eller bare en aften i forførelsens tegn.

Lad ham tage kontrollen over fjernbetjeningen, æggets vibrationer og hendes nydelse. Det trådløse æg kan også være et frækt indslag til en aften i byen, hvor I kan lade jer tænde af spændingen og den noget anderledes ”samtale” under bordet.

Det trådløse æg har et ergonomisk korrekt design og er lavet i hudvenlige materialer. Reign har hele 7 forskellige vibrations mønstre: 3 "almindelige", 3 pulserende og 1 eskalerende, og han kan styre de dejlige vibrationer på op til 10 meters afstand. 

Nederst på ægget sidder der en yderst holdbar silikone streng, som I bruger til at hive ægget ud med, når I er færdig med at lege. En nem, behagelig og sikker løsning.

Det er en god idé at tage batterierne ud af både ægget og fjernbetjeningen, når det ikke er i brug. Så undgår I, at batterierne ligger og aflader, og det vil være klar til næste gang, I får lyst til at lege.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS