TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Vibe Therapy Thrilla Mini Dildo Vibrator var 1

Vibe Therapy Thrilla Mini Dildo Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Uanset om du er på udkig efter din første vibrator eller søger en kompakt, men effektivt mini dildo vibrator til at tage med på farten, så er Vibe Therapy Thrilla et godt valg.

De skønne vibrationer kan både pirre dig indvendigt og udvendigt på klitoris. Den er brugervenlig og har en lille størrelse, hvilket gør den ideel til begyndere, der gerne vil eksperimentere.

Du skifter nemt mellem de 7 forskellige vibrationer via en enkelt knap i bunden. Dildo vibratoren har et realistisk udseende med et markeret penishoved og årer langs skaftet for en ekstra pirrende oplevelse.

Vibe Therapy Thrilla er lavet i silikone og har en blød overflade. Den kan føres ca. 9,5 cm ind og har en diameter på 3 cm på den bredeste del. Den er vandtæt og bruger 1 stk. AA-batteri, der skal tilkøbes.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS