Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
ViboKit Opgraderer Din Vibrator var 1

ViboKit Opgraderer Din Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Opgrader din dildo eller vibrator med Vibo Kit. Det er et smart lille sæt, som kan være med til at give dig endnu flere intense oplevelser med dit yndlings legetøj.

I sættet er der bl.a. en sugekop, du kan sætte på bunden af din dildo eller vibrator. Med ét har dit legetøj sugekop i bunden.

Derudover er der i sættet en vibrerende klitoris stimulator ring, som kan påsættes ved at glide ringen med vibratoren ned over din dildo eller vibrator. Nu kan du også forkæle din klitoris.

I Vibo Kit sættet er der også en rillet ring, som kan sættes på den øverste del af dit legetøj for ekstra stimulation.

Alle dele er produceret i kvalitetssilikone, er fleksible og så passer de til næsten hvilken som helst dildo eller vibrator, f.eks. produkterne fra brands som: Fun Factory, LELO, SinFive, Feelz Toys etc.

Batterier til klitoris stimulator 2 x LR44 (medfølger).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Virker HELT optimalt
Dorte P. - 28. apr. 2015
Jeg har nu fået gjort min bedste dildo endnu bedre :-) Kan varmt anbefale vibo kit sættet. Jeg har også brug den sammen med min lelo liv vibratore, den føles nu som en rabbit.
Vibokit
Andersen - 11. jan. 2014
Har ikke brugt endnu da jeg ikke havde en som passer til det. Jeg har læst forkert hvor stor det var. Og havde ikke tænkte på at det skulle passe sammen med de dildo jeg har. Der skulle være en billede af den dildo som det her passer til.
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS