Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Vibrator Dolphin G-Spot Vibrator var 1

Vibrator Dolphin G-Spot Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Leder du efter en vandtæt vibrator, der sikrer dig effektiv g-punkt stimulation? Så er den lækre blå Vibrator Dolphin G-Spot Vibrator noget for dig!

Vibrator Dolphin har trinløse vibrationer så du bestemmer selv hvor kraftig stimulation, du ønsker, og du justerer nemt vibrationerne ved at skrue på vibratorens bund. Du kan nyde denne G-Spot Vibrator uanset hvor du har lyst – den er nemlig vandtæt og kan derfor også nydes under bruseren.

Vi anbefaler at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med vibratoren, så den bliver mere behagelig ar føre op og så oplevelsen med vibratoren bliver bedre.

Vibrator Dolphin G-Spot Vibrator kræver  2 stk. AA-batterier, der sælges separat. Vibratoren har en totallængde på 18 cm og har en diameter på 3,4 cm.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
meget fin i alle henseender
Birger - 4. jan. 2020
ikke meget at komme efter kritikmæssigt. er meget fin på alle måder undtaget en. drejeknappen i bunden er lidt underdimensioneret og den er defor ikke helt nem at holde styr på
Fantastisk
Birger - 4. jan. 2020
Stort set helt perfekt, styrkeknappen må være det svage punkt. Den er lidt for smal til helt let indstilling. Men flot udseende, fin struktur og passer til både ham og hende
Orgasme garanti hver eneste gang!!
Legebarnet - 30. jul. 2019
Mega fede vibrationer! Kilder de rigtige steder. Delfinen kan dog ikke være i små huller, men perfekt som vibrator til den vilde!
Guds gave til kvinder
Ridepigen - 23. mar. 2019
Det her er min første vibrator/dildo. Og hold nu op for en positiv og fed oplevelse. Jeg er først i en alder af 26 begyndt at udforske. Og jeg er ikke blevet skuffet. Den giver de vildeste klitoris orgasmer. :)
Good vibrations
SingleJoe - 7. jun. 2017
Først dildo jeg ejer. Den har været god at udforske mig selv med. Den er dog lidt hård for mig, og "snuden" hjælper mig ikke så meget indeni, så jeg bruger den stort set kun som vibrator, men det er den så også ret god som.
Fantastisk legetøj
Maria - 10. aug. 2016
Rammer lige hvor den skal og vibrationsfunktionen er prikken over i'et :)

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS