TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Pump Worx Vibrerende Penis Pumpe var 1

Pump Worx Vibrerende Penis Pumpe

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

329,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Philips LR06 AA Alkaline Batterier 4 stk
35,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Penisring Sæt 3 stk
99,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Pump Worx Vibrerende Penis Pumpe hjælper dig til at få en både fyldigere, hårdere og længere erektion. Og som en ekstra stimulerende detalje, har den påsat en vibrator, som giver dig ekstra nydelse. Vibratoren kan tages af og sættes på, som du har lyst.

Når du sætter Pump Worx Vibrerende Penis Pumpe ned over din penis, vil der dannes et behageligt og stimulerende vakuum, så snart du begynder at pumpe. Når der dannes vakuum, trækkes blodet ud i din penis, hvilket giver den hårdere erektion.

Du kan ikke skabe permanent forstørrelse af penis med en penispumpe, men hvis du bruger den et par timer før sex, vil du opleve at det giver en effekt.  Mange mænd opnår også en mere intens fornemmelse ved onani og samleje efter brug af penispumpen.

Der medfølger en elatisk penisring med pumpen, som er rigtig effektiv i kombination med pumpen. Selve pumpen er 19 cm lang og med en åbning på 5 cm.

Sådan bruger du Pump Worx Vibrerende Penis Pumpe: - Sæt den medfølgende penisring ved penisroden. - Påfør lidt vandbaseret glidecreme på bunden af pumpen for at skabe et bedre vakuum. - Sæt derefter cylinderen over din penis (ikke testiklerne). - Pump langsomt og se din penis vokse. Vi anbefaler, at du højst bruger den 10 min. af gangen.- Tænd for vibratoren, hvis du vil have ekstra stimulation. - På selve pumpen sidder der en quick-realease ventil, der gør det nemt og hurtigt at lukke luft ud af cylinderen.  - Stop altid, hvis det bliver smertefuldt.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS