TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Vive Cato Pulse G-punkts Rabbit Vibrator var 1

Vive Cato Pulse G-punkts Rabbit Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Sæt trumf på din tilfredsstillelse med Cato Pulse rabbit vibrator fra Vive. Den har triple-action pulserende bølger med over 1000 kombinationer, som du kan udforske, når du forkæler dig selv. Når du er klar, kan du trykke på den specielle klimaks knap, som sætter turbo på alle motorerne og sender dig direkte i ekstase.

Den slanke rabbit har en overflade i silkeblød silikone, som gemmer på masser af power. Indeni er der tre motorer, som vibrerer og pulserer mod din følsomme klitoris og G-punkt. Du kan styre hver motors intensitet og mønster med et simplet tryk på en knap og fyre op til sidst med klimaks knappen.

Dit nye yndlings sexlegetøj er opladeligt, og der medfølger selvfølgelig et USB-kabel hertil. Du kan også bruge Cato Pulse, når du er i bad takket være det vandtætte design. Når du er færdig for denne gang, er den let at rengøre med varmt vand og mild sæbe eller en effektiv sexlegetøjsrens.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS