Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Vive Cato Pulse G-punkts Rabbit Vibrator var 1

Vive Cato Pulse G-punkts Rabbit Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Sæt trumf på din tilfredsstillelse med Cato Pulse rabbit vibrator fra Vive. Den har triple-action pulserende bølger med over 1000 kombinationer, som du kan udforske, når du forkæler dig selv. Når du er klar, kan du trykke på den specielle klimaks knap, som sætter turbo på alle motorerne og sender dig direkte i ekstase.

Den slanke rabbit har en overflade i silkeblød silikone, som gemmer på masser af power. Indeni er der tre motorer, som vibrerer og pulserer mod din følsomme klitoris og G-punkt. Du kan styre hver motors intensitet og mønster med et simplet tryk på en knap og fyre op til sidst med klimaks knappen.

Dit nye yndlings sexlegetøj er opladeligt, og der medfølger selvfølgelig et USB-kabel hertil. Du kan også bruge Cato Pulse, når du er i bad takket være det vandtætte design. Når du er færdig for denne gang, er den let at rengøre med varmt vand og mild sæbe eller en effektiv sexlegetøjsrens.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS