TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Vive Enoki Genopladelig Massage Wand Vibrator var 1

Vive Enoki Genopladelig Massage Wand Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Ønsker du at nyde skønne vibrationer og et smukt design, enten derhjemme eller når du er på farten, så er Vive Enoki Massage Wand et godt valg.

Den er ideel til at give dig ydre stimulation af klitoris, og med den unikke klimaks-funktion vil du opleve de bedste og dybeste orgasmer nogensinde. Vibratoren har en kompakt størrelse og er perfekt til at tage med i tasken.

Du skifter let mellem de 10 effektive vibrationer via tre knapper på håndtaget. Den lille massage wand er vandtæt, så du kan sagtens nyde den under bruseren eller i badekarret.

Vive Enoki er lavet af førsteklasses silikone, der føles silkeblødt og lækkert. Den har en længde på 13 cm og vejer blot 114 g. Vibratoren kan oplades med det medfølgende USB-kabel.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS