TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Vive Mira Opladelig Triple-Action G-Punkts Rabbit Vibrator var 1

Vive Mira Opladelig Triple-Action G-Punkts Rabbit Vibrator

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

989,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Mød Mira fra Vive - en fantastisk multi-funktionel G-punkts rabbit som ikke kun vibrerer, men også inkluderer en roterende kugle i toppen af skaftet. Nyd de mange vibrations- og rotationsindstillinger, og når du er klar, kan klimaks knappen føre dig helt til toppen.

Vibratoren har 3 motorer, som kan styres uafhængigt af hinanden. Én knap får skaftet til at vibrere, en anden får ørerne til at stimulere din klitoris, og en tredje styrer den roterende kugle. Klimaks knappen tænder alt på fuld styrke - inklusiv din eksplosive nydelse.

Hver motor har 10 svimlende indstillinger at vælge imellem, så du er sikker på at kunne finde den, der passer perfekt til dig. Vibratoren oplades med det inkluderede magnetiske USB kabel og kan oplades til 50 minutters dejlig leg.

Miras overflade er dækket af fløjlsblød silikone som føles endnu bedre, når du tilføjer en vandbaseret glidecreme til skaftet. Den er vandtæt og kan derfor tages med under bruseren. Den er nem at gøre ren med varmt vand og en mild sæbe eller sexlegetøjsrengøring for optimal hygiejne.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS