TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Vive Shiatsu Genopladelig Dual Wand Vibrator var 1

Vive Shiatsu Genopladelig Dual Wand Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Kan du ikke beslutte dig for, om du skal have en kraftfuld magic wand eller en lækker dildo vibrator? Med Vive Shiatsu Dual Wand vibratoren får du begge dele.

Den har et fleksibelt hoved med 24 små forhøjninger, der føles lækkert og fordeler vibrationer effektivt. Forkæl dig selv med en nydelsesfuld klitoris orgasme, eller brug wanden til at få en fræk, penetrerende onanioplevelse.

Den unikke 2-i-1 vibrator har 10 forskellige vibrationer, herunder en klimaks-funktion der med sikkerhed vil få dig til at skælve. Den er vandtæt, så du kan også bruge den til våde fornøjelser.

Vive Shiatsu er lavet af blød silikone og har et luksuriøst design. Den er 28 cm lang og vejer blot 185 g. Der medfølger et USB-kabel til genopladning.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS