TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Vive Zesiro Genopladelig Klitoris Vibrator var 1

Vive Zesiro Genopladelig Klitoris Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Vil du gerne have en vibrator, der ser lige så godt ud, som den føles, så er Vive Zesiro Klitoris Vibratoren et must-have.

Den har en silkeblød overflade og et ergonomisk design, så du let kan udforske din krop og finde det helt rigtige punkt for dig. Brug vibratoren sammen med en partner under et frækt forspil, eller forkæl dig selv med en lækker solooplevelse.

Zesiro har hele 10 forskellige vibrationer, herunder en klimaks-funktion der vil give dig de mest intense orgasme. Vibratoren er vandtæt, så du kan også nyde den i badet.

Vibratoren er lavet af medicinsk og ftalatfri silikone. Vibratoren er 14 cm lang og vejer ikke mere end 112 g. Der medfølger et USB-kabel til genopladning.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS