TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Vivid Raw Fuck & Suck Dobbelt Onaniprodukt var 1

Vivid Raw Fuck & Suck Dobbelt Onaniprodukt

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Nu kan du både få et frækt blow job og et frækt knald i én og samme masturbator med Vivid Raw Fuck & Suck. 

Onanisleevet er formet som en sensuel mund i den ene ende og som en indbydende vagina i den anden. Det har en god størrelse og ligger godt i hånden.

Det er lavet i materialet TPR og Pure Skin, der føles virkelig naturtro. Det er samtidig meget fleksibelt og elastisk og passer derfor til de fleste størrelser.

For ekstra stimulation, er Fuck & Suck indvendigt udstyret med forskellige teksturer - både riller og knopper - der masserer, klemmer og suger omkring din penis for ekstra pirrende stimulation.

Du styrer selv, hvor meget eller hvor lidt, du vil lade teksturerne i sleevet stimulere dig, alt efter hvor hårdt eller blødt du trykker og "masserer" sleevet udefra. Du kan også bare vælge at køre det frem og tilbage, for en god, straight onanioplevelse.

Du rengør nemmest sleevet i varmt vand og brug efterfølgende en sexlegetøjsrens, for ekstra høj hygiejne. Derudover anbefaler vi, at du bruger en Fleshlight pulver på dit onaniprodukt fra tid til anden, for at bibeholde sleevets bløde og realistiske tekstur. 

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS