TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Vivid Raw Hot Ass Pussy Varmende Onaniprodukt var 1

Vivid Raw Hot Ass Pussy Varmende Onaniprodukt

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Vivid Raw Hot Ass Pussy er et dejligt onani sleeve, der kan varmes op, så det føles som en ægte varm og indbydende vagina.

Der medfølger 2 stave, som indsættes i et sæt lommer i bunden af sleevet, og ved et enkelt klik nederst på en lille knap, varmer stavene op til hele 55 grader, for en ekstra hed og intens oplevelse. Du kan se, når du har aktiveret stavene, da de skifter udseende fra gennemsigtig til et frosted look. Stavene kan bruges igen og igen. Efter du har brugt dem første gang, genopvarmer du dem ved at lægge dem i kogende vand og derefter indsætter du dem i sleevet.

Indersiden af sleevet har en rillet struktur, så du sammen med varmen får endnu mere stimulation af hele din penis - hele vejen fra hoved til rod.

Hot Ass Pussy's åbning er designet som en dejlig, indbydende vagina og sleevet er lavet i det fleksible materiale Pure Skin, der føles meget naturtro, og som kan bruges af de fleste mænd, uanset størrelse.

Når du er færdig med at bruge dit sleeve, rengør du det let med varmt vand og en sexlegetøjrens. Lad Hot Ass Pussy tørre helt, inden du pakker den væk. 

Hvis dit sleeve med tiden mister sin spændstighed og elasticitet, kan du nemt genopfriske det igen ved pudre den med et plejende pulver specielt lavet til realistisk sexlegetøj.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS