Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Vivid Raw Hot Ass Pussy Varmende Onaniprodukt var 1

Vivid Raw Hot Ass Pussy Varmende Onaniprodukt

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Vivid Raw Hot Ass Pussy er et dejligt onani sleeve, der kan varmes op, så det føles som en ægte varm og indbydende vagina.

Der medfølger 2 stave, som indsættes i et sæt lommer i bunden af sleevet, og ved et enkelt klik nederst på en lille knap, varmer stavene op til hele 55 grader, for en ekstra hed og intens oplevelse. Du kan se, når du har aktiveret stavene, da de skifter udseende fra gennemsigtig til et frosted look. Stavene kan bruges igen og igen. Efter du har brugt dem første gang, genopvarmer du dem ved at lægge dem i kogende vand og derefter indsætter du dem i sleevet.

Indersiden af sleevet har en rillet struktur, så du sammen med varmen får endnu mere stimulation af hele din penis - hele vejen fra hoved til rod.

Hot Ass Pussy's åbning er designet som en dejlig, indbydende vagina og sleevet er lavet i det fleksible materiale Pure Skin, der føles meget naturtro, og som kan bruges af de fleste mænd, uanset størrelse.

Når du er færdig med at bruge dit sleeve, rengør du det let med varmt vand og en sexlegetøjrens. Lad Hot Ass Pussy tørre helt, inden du pakker den væk. 

Hvis dit sleeve med tiden mister sin spændstighed og elasticitet, kan du nemt genopfriske det igen ved pudre den med et plejende pulver specielt lavet til realistisk sexlegetøj.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS