TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Vixen I Kissed a Pearl Bundløs Blonde Teddy med Perler var 1

Vixen I Kissed a Pearl Bundløs Blonde Teddy med Perler

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

329,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Vil du have sex-factor? Så har vi det helt rigtige til dig. Vixen I Kissed a Pearl bundløs blonde teddyen med perler dekorerer din krop og fremhøver dine naturlige kurver, imens den bundløse funktion tillader nem adgang til nysgerrige hænder. 

De strækbare, sorte blonder løber i en V-form ned ad din krop med en dyb udskæring, så du kan vise din dejlige barm frem. Små, røde sløjfer forbinder stoffet så din mave dækkes af dejlige blonder, imens to rækker af hvide perler dekorerer dine skulderblade og arme for en elegant effekt. 

Den V-formede udskæring leder din heldige tilskuers øjne ned til den åbne bund, der sørger for, at der aldrig er langt fra tanke til handling. Træk blot de to perlekæder til siden, og din partner vil ikke kunne modstå meget længere. 

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS