TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Vorze A10 Piston SA Onanimaskine med Sleeve var 1

Vorze A10 Piston SA Onanimaskine med Sleeve

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Vorze A10 Piston SA er den ultimative onanimaskine til dig, der ønsker en realistisk og intens oplevelse.

De 7 forskellige hastigheder og 7 bevægelsesmønstre gør, at du selv kan vælge, om du vil have følelsen af et hurtigt og frækt handjob, eller et længere og intenst blowjob.

Maskinens brugervenlighed gør også, at det er nemt at skifte mellem indstillinger. På den måde kan du forlænge nydelsen og holde dig selv lige på kanten af en orgasme.

Som noget helt unikt kan du synkronisere Vorze med f.eks. en pornofilm via trådløs tilslutning til din computer eller smartphone, så onanimaskinens bevægelsesmønstre tilpasser sig filmens handling. Du kan altså nyde langsommere stimulation under rolige scener, mens stimulationen bliver hurtigere og mere intens, når der også er mere "action" i filmen. Du finder QR-kode til en preview-film i indlægssedlen, samt guide til hvordan du synkroniserer med DimensionPlayer app'en.

Vorze A10 Piston SA leveres inkl. et pirrende Clover onanisleeve, der nemt kan tages ud og rengøres. Sleevet er lavet af et blødt og fleksibelt materiale, der føles som den ægte vare. Der medfølger oplader og glidecreme, så du hurtigt kan komme i gang.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS