Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Vulcan Tight Anus Onaniprodukt var 1

Vulcan Tight Anus Onaniprodukt

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Vulcan Tight Anus er ideel til dig, der ønsker et meget realistisk onaniprodukt. Både udseendet og følelsen af Vulcan Tight Anus minder om ’den ægte vare’.

Vulcan Tight Anus er utroligt stram, men samtidigt meget fleksibel. Dette giver en helt speciel følelse, særligt hvis du bruger den sammen med en vandbaseret glidecreme. Glidecremen gør at du får en meget realistisk følelse og gør desuden at du glider meget nemmere. 

Efter brug kan sleevet tages ud og rengøres. Lad det lufttørre, inden du sætter det i igen. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Tjaaa, men den kan genbruges
MrFakeRomeo - 27. apr. 2017
Det er som sådan ikke et dårligt stykke legetøj, men man får hvad man betaler for. Første gang brugte jeg for lidt glidecreme og sled hul i mig selv, det var ikke skide fedt, men man lærer af sine fejl. Derudover fandt jeg hurtigt ud af at jeg var for stor, både i længden og breden føltes det som, men da jeg fik droppet at bruge "huset" og istedet tog slevet ud, lukkede den anden ende for at lave et vakum når jeg trak tilbage, så blev oplevelsen meget bedre, og legen føltes ikke dum pga. pive lyde længere. Det er nemt at vaske og man bliver helt klart bedre til at bruge den hen af vejen. Alt i alt: Varm det op inden du bruger det.(lunken vand eller mellem benene i 5 minutter) Drop huset, det larmer og man kan stramme mere til uden. Nemt at vaske. Skide fedt at man kan bruge det igen og igen.
Udemærket til prisen..
PhantomGuy - 15. aug. 2015
Udemærket produkt til prisen.. Dog havde jeg personligt selv det problem at jeg var for stor til den.. Lufthullet i enden af plastik-koppen var ikke stort nok, tror jeg, for når jeg pressede helt ind i den lavede den "prutte-lyde" ud af lufthullet fordi al materialet indeni blev presset ned i bunden.. Så ja, for fyre der er lidt mindre i omkreds, tror jeg det er et udmærket produkt.. Grunden til at jeg giver det 4/5 stjerne i orgasme-garanti er fordi det er superstimulerende! I mit tilfælde måtte jeg tage plastik-koppen af, også bare nøjes med "anus'en" i sig selv, men selv der var den ganske fin, og fik "det" til at ske hver gang! Dog er det lidt en skuffelse (men samtidigt en kompliment til mig) at den ikke egner sig til mænd der er store i omkredsen.. Alt i alt; hvis du overvejer et onaniprodukt, men ikke vil smide 400kr+ efter det, er det her et rigtig godt sted at starte. :-)
Intet at anbefale
Anonymous - 4. sep. 2015
Har prøvet andre produkter, som føles bedre i materiale og kvalitet. Det fungerer at bruge, men er så smalt, at ærmet bevæger sig underligt og næsten bliver en ubehagelig følelse.
Maskinoversat fra sinful.se
Meget stramt!
Anonymous - 12. apr. 2015
Dette produkt er ret lille. Det er dog muligt at fjerne hylsteret og bruge det alene. Så er den ganske fin. For de penge, den koster, er den ret billig. Materialet føles næsten som en rigtig fleshligh, men som sagt ret lille.
Maskinoversat fra sinful.se
Stram og lækker
Anonymous - 9. apr. 2015
Standard stram masturbator med en dejlig følelse, lige den rigtige størrelse i en anonym beholder. Det eneste negative er hullerne, som snoren er fastgjort til, da glidecreme osv. kan løbe ud der. Men jeg er meget tilfreds. Jeg giver den nemt 10 ud af 10.
Maskinoversat fra sinful.no
Lækkert legetøj til mænd
Anonymous - 13. mar. 2024
Mit første legetøj kun til mig. Det er meget blødt og dejligt. Nemt at holde rent. Ingen instruktioner om, hvorvidt man skal bruge den med sleevet på eller af, men fandt ud af, at sleevet skal være på;-)behøver ikke meget glidecreme...dejligt...anbefales:-)
Maskinoversat fra sinful.no
Et dejligt køretøj
Anonymous - 3. aug. 2019
Bare en dejlig basal, bogstavelig lommefisse. Efter at have ejet mange fleshlights besluttede jeg at prøve denne billige for en gangs skyld... Jeg blev overrasket!!! Måden at bruge den på er at pakke den ind i et "rør" lavet af et tæppe/håndklæde og så bogstaveligt talt blitze den væk, som om det var en større gadget. Orgasmen er garanteret på ovenstående måde, så længe du husker glidecremen!
Maskinoversat fra sinful.fi
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS