TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Vush Majesty 2 Wand Vibrator var 1

Vush Majesty 2 Wand Vibrator

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

879,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Majesty 2 Wand Vibrator fra Vush er så kendt og elsket, at den endda fik en rolle i Cardi B's "Up"-musikvideo. Med i alt 50 vibrationskombinationer kommer du helt sikkert til at finde din egen favorit. 

Der er en dronning i os alle og med 5 intensiteter og 10 forskellige vibrationsmønstre får du et kongeligt udvalg af fornøjelsesmuligheder, uanset om du spiller solo eller synger duetter hele natten. 

Mærk den fløjlsbløde silikone på din hud til en sensuel massage eller placer stavens hoved på din klitoris eller et andet følsomt område. De gode vibes vil føles endnu bedre med en vandbaseret glidecreme. Det ergonomiske design gør den nem at holde og nå de 3 knapper, selv når dine tæer begynder at krølle, og du ser stjerner.

Majesty 2 er vandtæt og mere end villig til at tage med dig i badet eller brusebadet for den slags våde eskapader, Cardi B er berømt for at rappe om.

Husk at rengøre dit legetøj efter hver brug. Brug varmt vand og mild sæbe eller sexlegetøjsrens.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS