TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Vush Myth G-Punkts Vibrator var 1

Vush Myth G-Punkts Vibrator

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

769,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Gør myten til virkelighed og udforsk med Myth G-punkts vibrator fra Vush. Det er den perfekte følgesvend på din søgen efter de dybe orgasmer med dens buede skaft og hele 25 vibrationskombinationer.

Myth kan bruges til at pirre dit G-punkt, din klitoris og til anden udvendig stimulation. Det buede skaft er fast og bøjer ikke, hvilket giver dig mulighed for at få solid kontakt med dit G-punkt. Hvis du vipper vibratoren, vil den genskabe den berygtede "kom her"-bevægelse for at stimulere dig helt rigtigt.

Myth har et afrundet hoved med riller og med 5 vibrationsmønstre, hver tilgængelig i 5 forskellige intensiteter, vil Myth helt sikkert massere dig helt rigtigt.

Vibratoren kan bruges alene eller sammen med en partner og kan endda være din nye yndlingsledsager i badet eller bruseren til varme og våde eskapader.

Rengør dit legetøj med varmt vand og sæbe eller sexlegetøjsrens.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS