TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Wanachi Mega Massage Wand Pink var 1

Wanachi Mega Massage Wand Pink

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Her er vibratoren til dig, der ikke kan få det kraftfuldt, vildt og kinky nok! Med Wanachi Mega Massager i pink får du den ultimative magic wand.

Det er den største og mest kraftige vibrator nogensinde. Den kan bruges over hele kroppen, men er særligt velegnet til at give intens ydre stimulation af klitoris, hvilket med sikkerhed vil tage dig eller din partners orgasme op til nye højder.

Wand'en har 10 vibrationsmønstre, man kan skifte mellem via to knapper på skaftet. Ledningen sikrer en konstant og kraftfuld vibration.

Wanachi Mega Massager har en fuld længde på 43 cm. Hovedet har en diameter på 11,4 cm og en overflade af silkeblød silikone. Der medfølger en universal adapter, så den kan bruges i alle strømstik.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS