Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Wanachi Mini Massage Wand var 1

Wanachi Mini Massage Wand

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Med Wanachi Mini Massager Wand kan du nu få en ekstra kraftig og intens onanioplevelse, både i soveværelset, under bruseren og på farten.

Vibratoren er trådløs og har en lille størrelse, men en kraftfuld og lydsvag motor. Forkæl dig selv eller din partner med en massage, der starter ved de ømme skuldre og ender lige der, hvor det føles allerbedst.

Intensiteten af vibrationer kan justeres på drejeknappen i bunden. Den kompakte størrelse gør den ideel til at tage med i tasken, når du er ude at rejse.

Mini Wanachi har et hoved af silikone med en diameter på 3,4 cm, mens hele vibratoren har en fuld længde på 21 cm. Den er vandtæt og bruger 2 stk. AA-batterier, der skal købes separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Skuffet
1982-85 - 2. jan. 2018
Må indrømme at vi er en smule skuffede... nu skulle denne mini-wand erstatte en vibrator som var gået død efter tro tjeneste... den larmer mere end den vibrere.. den kan da bruges, men den vibrere næsten mere i håndtaget end den gør i massagehovedet. Hastigheden er dog nem at betjene. Og materialet er ok kvalitet, men den kommer nok til at ligge mest i skuffen
Tilbagekaldelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Slet ikke hvad jeg havde forestillet mig ... desværre skuffet ... dårlig vibrator og lidt klodset af et minimassageapparat at være ... ærgerligt.
Maskinoversat fra sinful.se
tilfreds
Anonymous - 13. mar. 2024
tilfreds! køber altid dette produkt.
Maskinoversat fra sinful.no
Okay. Jeg er med.
Anonymous - 13. mar. 2024
Anstændig pind, men ikke særlig kraftig. Ville ikke købe igen.
Maskinoversat fra sinful.no
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS