TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Wanachi Mini Massage Wand var 1

Wanachi Mini Massage Wand

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Med Wanachi Mini Massager Wand kan du nu få en ekstra kraftig og intens onanioplevelse, både i soveværelset, under bruseren og på farten.

Vibratoren er trådløs og har en lille størrelse, men en kraftfuld og lydsvag motor. Forkæl dig selv eller din partner med en massage, der starter ved de ømme skuldre og ender lige der, hvor det føles allerbedst.

Intensiteten af vibrationer kan justeres på drejeknappen i bunden. Den kompakte størrelse gør den ideel til at tage med i tasken, når du er ude at rejse.

Mini Wanachi har et hoved af silikone med en diameter på 3,4 cm, mens hele vibratoren har en fuld længde på 21 cm. Den er vandtæt og bruger 2 stk. AA-batterier, der skal købes separat.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS